2777
2789
عنوان

واکسن اچ پی وی

120 بازدید | 7 پست

ببخشید من یک‌ سوال دارم اون روز دکتره تو اینستا گفت انقدر این بیماری اچ پی وی زیاد شده که همه اونایی که روابط متعدد دارن تزریق می کنن دیگه تو خارج از کشور که دیگه همه می زنن من میخام بدونم مثلا با این واکسن جلوی این ویروسو بگیری بقیشو چیکار می کنی مثلا ایدز چی یا خیلی مریضی های دیگه چطوری طرف نمیترسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم گرونه

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

چه ربطی به ایدز داره

این واکسن جلوی سرطان و میگیره که از طریق اچ پی وی به وجود میاد 

بعدش هم همه که ایدز ندارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
به هر حال به نظرم باعث نمیشه طرف با خیال راحت با هرکس باشه

به نظرم آدم باید همیشه رابطش محافظت شده باشه چه با یه نفر چه با صد نفر 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜