2777
2789
کجا آموزش دیدی

دوره ی آکادمی عزتی به صورت آنلاین تو تخفیف 800 هزارتومان گرفتم به غیر از فتوشاپ پریمیر هم داره هر چند وقت یکبار هم آپدیت میده برای ویدیو هاش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوره ی آکادمی عزتی به صورت آنلاین تو تخفیف 800 هزارتومان گرفتم به غیر از فتوشاپ پریمیر هم داره هر چن ...

منم دوره گذروندم الان نگاه می کنم تقریبا متوجه میشم چطوری طراحی کردی ولی به این خوبی نمی تونم 

پروژه ها رو از کجا میاری

تو پونیشا قسمت سرچ بزنید فتوشاپ پروژه خیلی زیاده پینشهاد میفرستی طرف اگه نمونه کار هات رو ببینه خوشش بیاد قبول میکنه چون در قالب سایته امنه 

منم دوره گذروندم الان نگاه می کنم تقریبا متوجه میشم چطوری طراحی کردی ولی به این خوبی نمی تونم 

تمرین زیاد کردم از تابستون امسال شروع کردم برید تو پینترست نمونه هارو ببنید و از روش بزنید کم کم راه میفتید

می تونی دورکاری هم انجام بدی باهاشون 

پیام دادم گفت صحبت میکنم ولی پیچوند خیلی ها میخوان حضوری استخدام شی و ماهیانه حقوق بدن که اونجوری درآمدش خیلی کم میشه