2777
2789
کجا آموزش دیدی

دوره ی آکادمی عزتی به صورت آنلاین تو تخفیف 800 هزارتومان گرفتم به غیر از فتوشاپ پریمیر هم داره هر چند وقت یکبار هم آپدیت میده برای ویدیو هاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره ی آکادمی عزتی به صورت آنلاین تو تخفیف 800 هزارتومان گرفتم به غیر از فتوشاپ پریمیر هم داره هر چن ...

منم دوره گذروندم الان نگاه می کنم تقریبا متوجه میشم چطوری طراحی کردی ولی به این خوبی نمی تونم 

پروژه ها رو از کجا میاری

تو پونیشا قسمت سرچ بزنید فتوشاپ پروژه خیلی زیاده پینشهاد میفرستی طرف اگه نمونه کار هات رو ببینه خوشش بیاد قبول میکنه چون در قالب سایته امنه 

منم دوره گذروندم الان نگاه می کنم تقریبا متوجه میشم چطوری طراحی کردی ولی به این خوبی نمی تونم 

تمرین زیاد کردم از تابستون امسال شروع کردم برید تو پینترست نمونه هارو ببنید و از روش بزنید کم کم راه میفتید

می تونی دورکاری هم انجام بدی باهاشون 

پیام دادم گفت صحبت میکنم ولی پیچوند خیلی ها میخوان حضوری استخدام شی و ماهیانه حقوق بدن که اونجوری درآمدش خیلی کم میشه