2777
2789

20 لیوان!!!!

یا خدا این دکترا چیا میگن

من داشتم دیسک خوب نمیشه که باید باهاش مدارا کنید.

تشک مناسب داشته باشید. 

فیزیوتراپی کمک میکنه

چیزای سنگین بلند نکنید. از پله پایین بالا نشید

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۰ لیوان که چرت گفته دیسک لامصب با قرص درمان نمیشه مگر خیلی خیلی خفیف باشه بهتر شه با کاهش وزن. داروهام موقته من دارو درمانی و فیزیوتراپی و لیزر پرتوان کردم دوباره عود کرد وزنم و کم کردم خوب شدم ینی بهتر شدم الانم اصلا سعی میکنم رو زمین نشینم و نخوابم فقط مبل و تخت

روانشناسی کودک
۲۰ لیوان که چرت گفته دیسک لامصب با قرص درمان نمیشه مگر خیلی خیلی خفیف باشه بهتر شه با کاهش وزن. دارو ...

تسک خیلی سفت؟ یا یه ذره فرو بره  ؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
من هم دیسک کمر دارم هم گردن . گردنم خیلللللی اذیتم میکنه . استارتر میشه بپرسم چه ضد التهابی بهتون دا ...

ملوکسیکام داده گفته یکساعت بعداز غذا بخورم 

اسپالکس هم گفته یک چهارم قرص رو هرشب بعد از غذا بخورم واقعا دردم خیلی کم شده خداکنه همینطور کم بمونه

۲۰ لیوان که چرت گفته دیسک لامصب با قرص درمان نمیشه مگر خیلی خیلی خفیف باشه بهتر شه با کاهش وزن. دارو ...

وزنم خیلی کمه 55کیلو هستم سنمم واسه دیسک داشتن کمه 25 سالمه

کسایی که دیسک دارید شماهم مثل من رو کمر نمیتونید بخوابید؟من اگه رو کمر بخوابم دیگه نمیتونم بلندشم حالا که این قرصا میخورم میتونم رو کمر بخوابم امیدوارم که مسکن نباشن 

ملوکسیکام داده گفته یکساعت بعداز غذا بخورم  اسپالکس هم گفته یک چهارم قرص رو هرشب بعد از غذا بخ ...

ملوکسیکام و اسپالکس چند میلیه ؟ ملوکسیکام رو روزی ۳ تا میخوری ؟اسپالکس هم فقط روزی یک چهارم؟

من برای دیسگ گردنم رفتم دکتر بهم ایبوپروفن داده منم نمیخورم میگم مسکنه چه فایده داره جز معده درد 

کسایی که دیسک دارید شماهم مثل من رو کمر نمیتونید بخوابید؟من اگه رو کمر بخوابم دیگه نمیتونم بلندشم حا ...

من شنیدم طب سوزنی برای کمر درد خیلی جواب میده . 

همینطور کایروپراکتیک 

کسایی که دیسک دارید شماهم مثل من رو کمر نمیتونید بخوابید؟من اگه رو کمر بخوابم دیگه نمیتونم بلندشم حا ...

مسکن داره توش من ۲۳ سالم بود یه دیسکاماسیب دید . عزیزم ام ار ای دادی،

روانشناسی کودک

اگه برای درمان دیسک کمر دنبال یه دکتر خوب هستی من بهت دکتر زاهد ملک محمدی پیشنهاد میکنم ایشون از بهترین و عالی ترین متخصص های دیسک کمر در ایران هستند که میتونن هرکسی رو تو مسیر بهبودی راهنمایی کنند.