2821
2789

اره دکتر خوب برای پروتز شینه میخوای برو پیش دکتر اعظم صلاتی نمونه کاراش توی اینستاش هست شماره تلفن و ادرسشم هست توی گوگل . هزینه هاش کلن زیاد نیست بعضیا تا اسمشون در میره دیگه میخوان هرچقدر میخوان پول بگیرن . این دکتر بنده خدا خیلی هم معروفه ولی با دل مراجعه کننده ها خیلی راه میاد 

برو پیش دکتر آرمان انقطاع جراحی کن خیلی دکتر خوبین منو خواهرم پیش ایشون جراحی کردیم 

فوق تخصص جراحی پلاستیک زیبایی هستن

دو تا بورد تخصصی و فوق تخصصی دارن 

خیلی ایشون رو پیشنهاد میکنم شماره مطب رو برات میذارم 02122891746
تو واتس اپ هم مشاوره رایگان میدن ی پیام بده 09389052590

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو پیش دکتر آرمان انقطاع جراحی کن خیلی دکتر خوبین منو خواهرم پیش ایشون جراحی کردیم  فوق تخص ...

من پارسال پیششون عمل کردم خواهرمم دیروز ازشون وقت گرفته برای مشاوره قبل عمل خواهرمم میخواد پیش ایشون عمل کنه ما کلا ژنی سینه نداشتیم مامانمم با اینکه این همه سال گذشته بازم نداره 

بهترین جراح پروتز سینه در تهران هستن خیلی خوبن توام می‌خوای عمل کنی برو پیش ایشون

اگه می خوای پیش یه دکتر بری که نتیجه خوبیم بگیری برو پیش دکتر مجید نداف کرمانی کارش حرف نداره من خودمم حدود یک سالی میشه که پیشش همین جراحی رو انجام دادم خداروشکر خیلی هم راضیم از عملم سینه هام خیلی خوش فرم شدن 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز