2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين تا جايي كه ميتوني استفاده كن از تايم مدرسه زنگ تفريحاتت زنگ ورزش و درساي ك اختياري هستن نرو مدرسه هر روز ساعت پنج و شيش بيدارشو تا تايم مدرسه بخون درساي دوازدهم سركلاس يادبگير اومدي خونه مرور كن و تست بزن سعي كن سركلاس يادبگيري چون وقتت محدود

از اونجایی که کنکور ندادی بنظرم دی ماه رو کنکور بده که یه آشنایی با کنکور داشته باشی و اینکه از الان درس هایه دوازدهمتو کامل بخون سعی کن زودتر تموم کنی و بعدش برو سراغ درس هایه پایه تا کنکور تیر ما هفت هشت ماه دیگه مونده وقت زیاد داری واسه ی خوندن برنامه ی اصولی داشته باشی میرسی بخونی

از فیلمای امورشی استفاده کن خوب ببین بعد کتاب متوسط مثلا ماجراها بخون توضیحات و‌سوالای تشریحی بعدش ب ...

من فیلم میبینم ولی کنکوری نمیتونم بخونم با مدرسه میخاستم برم بزرگسالان که خودم بخونم نمیدونم میشه یا نه چون مدرسه فقطط باید درسای مدرسرو انجام داد

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز