2777
2789
عنوان

سوپ خوشمزه و لعاب دار

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 45 پست

سوپ قاطی پاتی ....من هویج و ماش جعفری گشنیز و و ۵ تا پیاز بلغور جو و گندم نیم دون شده و چند تکه سینه مرغ تفتشون میدم اول بعد آب جوش میریزم البته داخل زودپز ..لیمد خشک و فلفل سیا و زردچوبه هم میزنم در حد لالیگا خوشمزس

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز داغ بگیر مرغ بنداز یکم سرخشون کن بعد هویج و سیب زمینی و گوجه رنده کن بریز داخلش بعد سبزی جعفری وشوید و قارچ 

اگ دوست داری ورمیشل بریز اگ نه خیلی کم برنج بریز در حد ی مشت بسته

البته اگ دوستان نگن بابرنج ک میشه دمپخت  ولی من با برنج خیلیییی دوس دارم و بهتر میشه 

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

من سوپ جو هام خیلی خوب میشه همه تعریف میکنن اول از همه مرغو جدا میذارم تو یه قابلمه با اب تا به جوش بیاد ابش رو میریزم میره مرغو میذارم کنار، تو قابلمه ای که میخوای سوپ بپزی پیازت رو رنده کن کمی تفت بده خیلی زیاد نه ،زردچوبه و کمی فلفل سیاه و نمک و کمی زرشک و رب گوجه رو اضافه کن خوب تفت بده خیلی کم زعفرون دم کرده بریز توش، جو رو که از شب قبل خیس کردی اضافه کن مرغ رو هم اضافه کن بذار حسابی لعاب بندازه همون اول اب زیاد بریز که دیگه وسطاش اضافه نکنی مزه سوپت از بین بره، دو ساعت مونده بود که سوپت رو برداری هویج رنده کن بریز توش و قارچ رو هم نیم ساعت قبل از خاموش کردن اضافه کن با سبزی و درش رو کامل نذار چون سبزی ها تیره میشن داخلش بعد نیم ساعت خاموش کن و نوش جان کنید من موقع خوردن هم لیمو ترش تازه میذارم سر میز هر کس خواست بریزه البته داخلش هم یکی دو تا اب لیموی تازه رو اضافه میکنم حین پخت، نوش جان

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

سوپ مرغ عاالی میشه الانم ناهار درست کردم

مرغ رو بذار پنج دقیقه با آب بجوشه بعد ظرفتو و مرغتو بشور.

مرغ رو همراه آب و ی دونه پیاز درسته و کمی نمک و زردچوبه بذار یکساعت ملایم بپزه.

سپس مرغتو در بیار(ترجیحا ران مرغ ) ریش ریش کن بریز تو همون آبِ مرغ، پیازم درار بنداز دور. اینجا یک لیوان جو پرک شسته و دوقاشق برنج نیم دانه شسته و چند عدد قارچ خرد شده یه پیاز درشت رنده شده و دوعدد هویج رنده شده و کمی گشنیز و جعفری اضافه کن نمک و زردچوبه و فلفل. درشو بذار تا یکساعت ملایم بپزه. ده دقیقه آخر یک قاشق رب گوجه و ورمیشل اضافه کن.

من پودر جو پرک میزنم هم به خورشت هام هم به سوپ

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

عزیزم اول اینکه باید جا بیفته تا لعب بندازه بعد از رشته آشی. یا رشته سوپ استفاده کن 

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ابشو اونقدی میریزم که تا اخر پخت بس باشه شده صبح تا ظهر یاظهرتاشب جوشیده ولی بازم همونطوریه

زودپز رو امتحان کن .مرغ رو با هویج و پیاز و یه سیب زمینی کوچیک و ادویه و برگ بو بپز وقتی کاملا پخت رشته و رب بزن دوباره ۱۰ دقیقه تا یه ربع براز زودپز