2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

274 بازدید | 14 پست

سلام،خانمها میشه لطفا راهنماییم کنید،دخترداییم نه سالشه زیربغل وممنوعه ش خیلی کم مو درآورده ومتأسفانه ایشون مادرشون یکسال ونیم هست فوت شدند،بنظرتون زوده الان اپیلاسیون کنه یانه؟اگر زود نیست بنظرتون باچی موهارو بزنه بهتره ودیرتر در میادواسه ی یک بچه؟پیشاپیش ممنونم ازتون،اگر پاسخ پیام ندادم زود عذرمیخوام

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس نیست راهنماییش کنه،دایی هم بخاطر خوده بچه نمیتونه زیاد راجع به این موضوع باهاش حرف بزنه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
زوده براش  تو این سن انحام نمیدن  پودر موبر خوبه ضرر هم ندارع

ممنونم بابت راهنماییت گلم

با کرم موبر من استفاده میکنم خوبه ولی سن بلوغ شاید فرق داره من اول راهنمایی موزائد داوردم🫢

منم نظرم به کرم موبر بود،مامانم دیده بود که خیلی کم دراورده بوده ازم پرسید،گفتک بپرسم زوده الان بنظرتون

فعلا ک کمه دست نزنه موئه دیگه نجس ک نی، بذار باشه تا فکرش درگیر این چیزا نشه

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
شما باهاش صحبت کن از الان زوده اپلاسیون تازه باعث جوش زیر پوستیم میشهه بگو با موبر بزنه تا وقتی 15 1 ...

ممنونم عزیزم،حتما میگم بهش،خودش روش نمیشه اصلا چیزی بگه مشکلی پیش میاد واسش فقط میاد میگه به من یامامانم

فعلا ک کمه دست نزنه موئه دیگه نجس ک نی، بذار باشه تا فکرش درگیر این چیزا نشه

باشه عزیزم