2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بریزی رو اب جوش 20 دقه قبل غذا بخوری اشتهارو کور میکنه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
باید بریزی رو اب جوش 20 دقه قبل غذا بخوری اشتهارو کور میکنه

مث تخم شربتیه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

مثلا کنجد میخوری تاثیر خاصی ازش میبینی؟درسته خاصیت داره ولی مثل مواد غذایی با خاصیت و سالم دیگست که بهتره تو سبد غذاییمون باشه

من نون میپزم روش میریزم یا تو اوتمیل میریزم میخورم روی املت هم میریزم توی شربت هم مثل تخم شربتی میشه 

مثلا کنجد میخوری تاثیر خاصی ازش میبینی؟درسته خاصیت داره ولی مثل مواد غذایی با خاصیت و سالم دیگست که ...

میگن برای کوچیک کردن شکم‌خیلییی تاثیر داره🥺

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

میگن برای کوچیک کردن شکم‌خیلییی تاثیر داره🥺

داره ولی نه اینکه بری بعدش پیتزا بخوری بگی چیا خوردم آب میکنه یا معجزه بکنه یه هفته بخوری شکمت آب بشه

ورزش و تغذیه سالم کنار هم تاثیر میزاره

من ۸ ماه کیتو بودم با چیا و آرد بادام نون میپختم ولی بازم ۸ ماه زمان برد تا به وزن دلخواهم برسم تازه کرب و قند هم نمیخوردم 

سعی کن فیبر و پروتئین غذات رو ببری بالا و کربوهیدرات رو کم بکنی و سعی کنی از کربوهیدرات پیچیده استفاده بکنی چربی سالم مثل روغن زیتون رو انتخاب بکنی و قند رو هم کم بکنی

داره ولی نه اینکه بری بعدش پیتزا بخوری بگی چیا خوردم آب میکنه یا معجزه بکنه یه هفته بخوری شکمت آب بش ...

من وزنم خوبه فقط شکممو میخوام کوچیک کنم هرچقدر هم ورزش میکنم یک سانتم ازش کم نمیشه😭

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇