2777
2789
عنوان

شوهری ک احساستشو بروز نمیده

185 بازدید | 10 پست

ب نظرتون با شوهری ک احساسشو بروز نمیده باید چیکار کرد و چطوری برخورد کرد؟دوسم داره٫ولی مغروره همه کار هم میکنه برام‌ولی مغروره ٫همین هفته قبل ب خاطر ی اتفاقی برام هدیه میخواست بخره گفت کارتمو میدم خودت برو انگشتر بخر٫ولی احساساتشو بروز نمیده لعنتی٫حرف نمیزنه زیاد ٫بیشتر توی گوشی و سایتای خبری مشغوله مطالعه است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. مطمئنی که از غروره؟ چون اصولا آدم ها شیوه های مختلفی برای بیان احساس خودشون دارن. شاید زبان عشقش فرق می کنه.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

فهمیدی ب منم بگو😂

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

میدونه دوست دارم ابراز کنه ولی انگار ن انگار

کتاب ۵ زبان عشق رو خوندی؟ پیشنهادم اینه که اگر نخوندی اول اینو بخون. در مورد شیوه های مختلف ابراز محبت حرف میزنه و اینکه هر کسی یه شیوه ای داره. و پیشنهاد دومم اینه که در یک فضای صمیمی نیازت رو مطرح کن. مثلا بگو: عزیزم وقتی کارتت رو بهم دادی تا برای خودم انگشتری رو که دوست دارم بخرم پر از احساس عشق و محبت شدم و ممنونم که حواست به خواسته های من هست و تلاش می کنی برام برآورده شون کنی. می دونم این کار رو از روی دوست داشتن انجام دادی و قدردانت هستم اما من دوست دارم گاهی این دوست داشتن رو در کلامت هم بشنوم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊