ب نظرتون با شوهری ک احساسشو بروز نمیده باید چیکار کرد و چطوری برخورد کرد؟دوسم داره٫ولی مغروره همه کار هم میکنه برامولی مغروره ٫همین هفته قبل ب خاطر ی اتفاقی برام هدیه میخواست بخره گفت کارتمو میدم خودت برو انگشتر بخر٫ولی احساساتشو بروز نمیده لعنتی٫حرف نمیزنه زیاد ٫بیشتر توی گوشی و سایتای خبری مشغوله مطالعه است
بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤ امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟ موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲 ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱
کتاب ۵ زبان عشق رو خوندی؟ پیشنهادم اینه که اگر نخوندی اول اینو بخون. در مورد شیوه های مختلف ابراز محبت حرف میزنه و اینکه هر کسی یه شیوه ای داره. و پیشنهاد دومم اینه که در یک فضای صمیمی نیازت رو مطرح کن. مثلا بگو: عزیزم وقتی کارتت رو بهم دادی تا برای خودم انگشتری رو که دوست دارم بخرم پر از احساس عشق و محبت شدم و ممنونم که حواست به خواسته های من هست و تلاش می کنی برام برآورده شون کنی. می دونم این کار رو از روی دوست داشتن انجام دادی و قدردانت هستم اما من دوست دارم گاهی این دوست داشتن رو در کلامت هم بشنوم.
ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزهی nvc 😊