میدونی من از قبل یکم وسواس فکری داشتم خیلی بدتر شده شکمم کوچیکه همش میگم نکنه من اصلا حامله نیستم . ...
نه عزیزم اینا طبیعی هست همه یه ترس و استرسی تو حاملگی دارن خدا نکرده مشکلی بود تو سونو نشون میداد پس بد به دلت راه نده بعد زایمان سعی کن گرمی زیاد بخوری گریمیجات مغز رو گرم میکنه واز افسردگی بعد زایمان جلو گیری میکنه اصلا و اصلا اهنگ غمگین گوش نده و به این فکر کن که اون کوچولو یه فرشته ای مثل تو داره که بعد دنیا اومدنش حواست بهش هست
تو دیوار هست در حد ۱ تومن هم پیدا میکنی، وقتی میگیری بگو یه روز بده تست کنم،
عهه یه تومن که خوبه،میدونی چیزی که براش درست کردیم شبیه این آسان بانوجه که تبلیغ میکنن چون ریفلاکسم داره اونجوری بهتر بود براش،به نظرت تو این برقی ها تا چندسالگی میشه بچه بخوابه؟
عهه یه تومن که خوبه،میدونی چیزی که براش درست کردیم شبیه این آسان بانوجه که تبلیغ میکنن چون ریفلاکسم ...
تا دو سالگی، بعضی ها که بزرگتره تا سه سالگی، من خواهرم نو خرید سه تومن، من همونو تو دیوار دیدم ۱۵۰۰، خیلیا رو سیسمونی میخرند ولی استفاده نمیکنن میزارن برای فروش
دقیقا روز و هفتت چقد بود ...خب میگن جنین ۲۰۰ گرم. زیاد میکنه هر هفته تقریبا با این تفاسیر واسع من ک ...
دقیقا واسه تو کم نبوده.
من روز سونو دقیق ۳۰ هفته بودم
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم