2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 136 پست
می‌دونی من از قبل یکم وسواس فکری داشتم خیلی بدتر شده شکمم کوچیکه همش میگم نکنه من اصلا حامله نیستم . ...

نه عزیزم اینا طبیعی هست  همه یه ترس و استرسی تو حاملگی دارن خدا نکرده مشکلی بود تو سونو نشون میداد پس بد به دلت راه نده بعد زایمان سعی کن گرمی زیاد بخوری گریمیجات مغز رو گرم میکنه واز افسردگی بعد زایمان جلو گیری میکنه اصلا و اصلا اهنگ غمگین گوش نده و به این فکر کن که اون کوچولو یه فرشته ای مثل تو داره که بعد دنیا اومدنش حواست بهش هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو دیوار هست در حد ۱ تومن هم پیدا میکنی، وقتی میگیری بگو یه روز بده تست کنم،

عهه یه تومن که خوبه،میدونی چیزی که براش درست کردیم شبیه این آسان بانوجه که تبلیغ میکنن چون ریفلاکسم داره اونجوری بهتر بود براش،به نظرت تو این برقی ها تا چندسالگی میشه بچه بخوابه؟

اخه پسر من هی دوست داره و درتلاشه بیاد بیرون 

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
نه عزیزم اینا طبیعی هست  همه یه ترس و استرسی تو حاملگی دارن خدا نکرده مشکلی بود تو سونو نشون می ...

واقعا طبیعی؟ ببین هیچ تصوری ازش از چهره ش ندارم ... اطرافیان مسخره میکنن و. میگن دیونه شدی ...میگم نکنه نصفه باشه آخه شکمم خیلی کوچیکه 

عهه یه تومن که خوبه،میدونی چیزی که براش درست کردیم شبیه این آسان بانوجه که تبلیغ میکنن چون ریفلاکسم ...

تا دو سالگی، بعضی ها که بزرگتره تا سه سالگی، من خواهرم نو خرید سه تومن، من همونو تو دیوار دیدم ۱۵۰۰، خیلیا رو سیسمونی می‌خرند ولی استفاده نمیکنن میزارن برای فروش

واقعا طبیعی؟ ببین هیچ تصوری ازش از چهره ش ندارم ... اطرافیان مسخره میکنن و. میگن دیونه شدی ...میگم ن ...

نه طبیعیه چون من ببین چجوری فکر میکردم با خودم میگفتم اگه برم بیرون توپ به شکمم بخوره چی یه چیزایی فکر میکردم نگو ولی درست میشه

تا دو سالگی، بعضی ها که بزرگتره تا سه سالگی، من خواهرم نو خرید سه تومن، من همونو تو دیوار دیدم ۱۵۰۰، ...

الان ده ماهشه پسرم.من وقتی فهمیدم تو گهواره خودش نمیخوابه میخواستم بخرم ولی خانوادم گفتن تا۶ ماهگی نهایت بخوابه و...نداشتن بگیرم بچه ها خودشونو پرت نمیکنن پایین؟

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
دقیقا روز و هفتت چقد بود ...خب میگن جنین ۲۰۰ گرم. زیاد می‌کنه هر هفته تقریبا با این تفاسیر واسع من ک ...

دقیقا واسه تو کم نبوده.

من روز سونو دقیق ۳۰ هفته بودم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
الان ده ماهشه پسرم.من وقتی فهمیدم تو گهواره خودش نمیخوابه میخواستم بخرم ولی خانوادم گفتن تا۶ ماهگی ن ...

تا چند ماه اول خوبه ولی بعد اون اره خودش و میندازه پایین پسر منم همین بود تا ۹ یا ده ماهگی استفاده شد گهواره

چند زده زایمانتو

آنومالی زده ۱۱ آذر 

انتی زده ۱۶ آذر

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم