2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 136 پست
سنگینی وزن رحم و جنین فارغ بشی از درد راحت میشی تازه بیخوابی هات شروع میشه😆

بخدا من با بدبختی به اینجا رسوندم هشت ماه استراحتم انقد آمپول زدم دگ جای سالم ندارم ...فقط سالم بدنیا بیاد دگ از خدا هیچی نمیخام...یچی بگم مسخرم نمیکنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند دقیقه طول می‌کشید 

۵ دقیقع بیشتر طول میکشید وقتایی ک بی حوصله بودم دیگه بدم میمومد از تکوناش و سکسکش دست خودم نیست خیلی بی اعصاب شدم سر هیچ و پوچ ناراحت میشم از همه دلگیر میشم 

انشاءالله بزرگتر سه بهتر میشه، گهواره برقی بخر حتماً، اینجوری خودت داغون میشی که

گرونه خواهر بعدم تو هرگهواره ای نمیمونه اول یدونه داشت نموند الان یکی خودمون براش درست کردیم تو اونم جدیدا نمیمونه

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
بخدا من با بدبختی به اینجا رسوندم هشت ماه استراحتم انقد آمپول زدم دگ جای سالم ندارم ...فقط سالم بدنی ...

عزیزم دلم هشت ماه تحمل کردی یه ماه هم روش به خودت انرژی مثبت بده به این فکر کن فندوقت رو بغل کردی داره شیر میخوره نازش میدی اون دست و پای کوچولوش رو هی بوس میکنی 😍

عزیزم دلم هشت ماه تحمل کردی یه ماه هم روش به خودت انرژی مثبت بده به این فکر کن فندوقت رو بغل کردی دا ...

می‌دونی من از قبل یکم وسواس فکری داشتم خیلی بدتر شده شکمم کوچیکه همش میگم نکنه من اصلا حامله نیستم ...نکنه سر ندارع یا شبیه بچه قورباغه ست بعد میشینم گریه میکنم