2777
2789
عنوان

لباس بارداری

3696 بازدید | 42 پست

شما دوران بارداری ، شلوار و لباس های مخصوص بارداری خریدید یا نیازی نیس همون لباسا خودتون استفاده کردید؟

یا اینکه نهایتا یه لباس معمولی سایز گشادتر گرفتید؟ خیلی لباسای بارداری گرونتر از لباسای عادی ن دلم نمیاد برای چند ماه

من ماه اخر یه سارافون گرفتم با شلواربارداری همین اونم افتاد توسرماگرفتم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان هفت ماهم فقط شلوار بیرونی یه شلوار بارداری گرفتم وگرنه هنوز بقیه لباسام سایزن البته همشون ن ها،،لباساییکه قبلا برام گشاد بودن الان سایزن،فکر کنم تا چند روز دیگه اینام تنگ بشن باید برم یکی دو دست بخرم برای این دوسه ماه

شلوار گرفتم

مانتو و بارانی فری سایزم گرفتم 

لباسای گشاد خونگی میگرفتم 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

من الان هفت ماهم فقط شلوار بیرونی یه شلوار بارداری گرفتم وگرنه هنوز بقیه لباسام سایزن البته همشون ن ...

منم پنج ماه ولی سر شلوار ها اذیت میشم

پس باید یکی دو دست خرید _ خیلی هم گرونتر از لباس معمولی هستن 

من الان هفت ماهم فقط شلوار بیرونی یه شلوار بارداری گرفتم وگرنه هنوز بقیه لباسام سایزن البته همشون ن ...

😝😝😝😝

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
منم پنج ماه ولی سر شلوار ها اذیت میشم پس باید یکی دو دست خرید _ خیلی هم گرونتر از لباس معمولی هستن& ...

من اصن قیمت نمیکنم🤣ولی همون یه شلوار سیصدو خورده ای شد وقتیم‌میپوشمش ایقد گشاده انگار لباس گداها چقد بدم میاد اح

اره خب وقتی لباسات تنگ شن مجبوری حدااقل یکی دو دست بخری

مانتو هم که الان اکثرا فری سایزن وگشاد که مناسب بارداری هم هست

چون اداره میرم یونیفرم دارم و بزودی تنگ میشه

خیلی هم گرون شده فک کنم از همبن مانتوهای عادی فری سایز بپوشم چند ماه رو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792