2777
2789
عنوان

وان ترکیه

414 بازدید | 12 پست

امروز رفتم قیمت تور هاشو دیدم قیمتاش خوب بود

به جز اینکه شام و نهار با خودمونه هزینه ی دیگه ای هم داره جز پول تور؟؟چون نوشته بود هتل و..هم با خودشون

بعد جای دیدنی هم میبرن تورا؟؟

چقدر هزینه اش میشه تقریبا؟؟

قیمتا اونجا چطوره؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بله میبرن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میبرن

هزینش فقط همون پول شام و نهار و تور میشه؟؟

هزینه ی دیگه ای نداره؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
فکر کنم چون تحریم نیست لباس برند یا لوازم ارایشی برند رو میتونی ارزونتر از ایران بگیری

از طرف تور بازارشم میبرن؟؟

نمیدونم تور چطوره یکی از فامیلامون اونجا زندگی میکنه میگه قیمتاش بالاس 

کلا شهر پیشرفته ایه؟؟

ارزش رفتن داره؟؟

تور رو نمی دونم ما با ماشین خودمون تا مرز رفتیم 

دلار و لیر با خودت ببر اونجا پول کم بیاری گرون تر بهت میدن 

شلوار جین و لباس خانگی و راحتی و کتانی قیمت خیلی مناسبه 

شکلات و چیپس و اینا هم خارجی میتونی بخری 

نودل بخر خوشمزه است 

اب میوه هاشون خوبه 

از فری شاپ لب مرز میتونی راحت خرید کنی مسواک برقی و لوازم ارایش و ایرپاد ادکلن  و اینا خیلی از شهر ارزون تره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
تور رو نمی دونم ما با ماشین خودمون تا مرز رفتیم  دلار و لیر با خودت ببر اونجا پول کم بیاری گرو ...

جاهای دیدنیش چطوره؟

جاهای دیدنیش چطوره؟

جای دیدنی خاصی نداره یه دریاچه داره که با قایق میری توی جزیره یه خانه گربه و یه خانه واروانه خانه گربه که گربه توش نگه میدارن خانه وارونه هم یه پارگ که یه سری سازه های قشنگ داره برای عکاسی و یه خانه که همه چی توش برعکسه (یعنی کف و سقف خانه) 

دریاچه قشنگه 

مرکز خریدش هم که خیابان جمهوریت هست که پر از پاساژ و مغازه است 

پاساژ ها برند ها هستن و خیابان اصلی هم که همه چی داره دیگه 

هر چی به جمهوریت نزدیک تر باشی بهتره بپرس تورت ترانسفر داره ؟

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

به نظرم فقط بخوای بگی رفتم ترکیه خوبه اینطور که میدونم شهر کوچیکیه زیاد جالب نی ولی بازاراش نسبت ب استانبول ارزونتره اگر بخوای خرید کنی همین مزیت رو داره فک کنم