2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شب قبل از تعیین جنسیت خواب میدیدم که یه دختربچه خوشگل وایساده روبروم نگام میکنه بهش گفتم چیزی میخوای؟گفت من دخترتما مگه هی منو نمیخواستی حالا پاشو برو طلا بخرواسم😂😂😂فک کردم الکیه گفتم مثل همیشه چرت وپرته رفتم گفت دختره😂حالام همونجور زبون درازه فسقلی،دیشب دل درد داشتم میگه خب بس که چیزای سرد میخوری پاشو یکم چای نبات بخور😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دقیقا سه چهار روز 

من الان 18 روزه اقدام کردم

الان روزچهارم پری هستم و هنوز پریود نشدم

علائم هم دارم مثل نفخ ، درد زیر شکم ، ترشح زیاد ، کمر درد 

حالا الان بی بی بزنم؟ یا زوده چون میگن چها  هفته بشه.

یه سوال دیگه هم هست من چند روز پیش بی بی زدم ولی بی بی چکش از اژن ارزونا بود احسای میکنم به درد نخوره 

بعد منفی شد امرچز نگاش کردم دیدم دوتا خط افتاده ممکنه مثبت باشه؟

همون خط منفی روهم دقیق نشون نداد حاله زد

من الان 18 روزه اقدام کردم الان روزچهارم پری هستم و هنوز پریود نشدم علائم هم دارم مثل نفخ ، درد زی ...

بیبی چک مارک مدیکور بخر من هربار میزنم درست درمیاد اگ چهارروز گذشته باشه و باردار باشی نشون میده عزیزم 

🥺با اجازه اسی

امروز روز دومیه که عقب میندازم تا دیروز بی بی چکام یا منفی بودن یا هاله در حد توهم

امروز صب بی بی چک زدم بعد ی ساعت نگاه که کردم خط دومش افتاده 🥺الان مثبته کاذبه یا نه