2777
2789
عنوان

عادیه؟؟؟

251 بازدید | 24 پست

پارسال اوایل بهار یه احساسی داشتم‌..کسل بودم و بیحال احساس غش داشتم

خیلی گریه میکردم هی شکلات میخوردم میگفتم شاید فشارم پایینه ولی اثر نمیکرد به مادرم گفتم گفت واسه فصل بهاره و این فصل باعث غلظت خون میشه

الان هم اول پاییز این حس رو دارم

عادیه؟

دیشب مادرمو بغل کردم فقط گریه کردم،مادرم میگه خب بگو چته چرا حالت بده ولی اصلا نمیدونم حالمو چجوری توصیف کنم

خوشبحالتون مادرتونو بغل میکنید گریه میکنید 

من با غریبه تو خیابون راحت ترم تا این چوب خشک سرد بی احساس

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون مادرتونو بغل میکنید گریه میکنید  من با غریبه تو خیابون راحت ترم تا این چوب خشک سرد ...

مادرم خودش میبینه حالم بده یکسره دراز کشیدم زیر پتو ام

یه وقتایی عصبی میشه..دیشب اونور بود یهو حالم بد شد صداش زدم ترسید 

منم بغضم ترکید

گفت چرا با خودت این کارارو میکنی اخه دست من نیست 

نمیدونم چ‌مرگمه

مادرم خودش میبینه حالم بده یکسره دراز کشیدم زیر پتو ام یه وقتایی عصبی میشه..دیشب اونور بود یهو حالم ...

ایشالله بهتر شی 

حتما به فصل مربوطه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
دو روز پیش دکتر رفتم  قرص اهن داد حالم از دکتر بهم میخوره دیگه..ماهی دو سه بار دارم میرم دکتر

خب شاید ترشح هورمون و اینجور چیزاست. احتمالا سنت زیر بیست هستش. زیاد جدی نگیر معمولا همه یه برهه از زندگی، اینطور حال و هوا رو تجربه میکنن

خب شاید ترشح هورمون و اینجور چیزاست. احتمالا سنت زیر بیست هستش. زیاد جدی نگیر معمولا همه یه برهه از ...

احساس غش دارم راه میرم شکلات و نمک اینجور چیزا میخورم مثل خنگا بعدش میفهمم ن ربطی نداره

دو هفته دیگه مونده تا پریودم

۱۷ سالمه

اتفاقا دیروز ترشح هم داشتم ولی نمیدونم چرا چون هنوز وقت پریودیم نشد

احساس غش دارم راه میرم شکلات و نمک اینجور چیزا میخورم مثل خنگا بعدش میفهمم ن ربطی نداره دو هفته دیگ ...

عزیز منظورم ترشح هورمون رشد و بلوغه. خب ۱۷ سالته و احتمالا طبیعیه این موضوع. زیاد جدی نگیرش و سعی کن خودت رو سرگرم نگه داری و حواست رو از این حالی که داری پرت کنی

عزیز منظورم ترشح هورمون رشد و بلوغه. خب ۱۷ سالته و احتمالا طبیعیه این موضوع. زیاد جدی نگیرش و سعی کن ...

یکی دو سال این اخلاق رو دارم و همیشه حالم بده

به نظرت تا کی ادامه داره

بخاطر این موضوعات ب خودم نمیرسم..یعنی دست و دلم نمیاد

همش احساس میکنم قراره حالم بد شه

میخام برم حمام میترسم فشارم بیوفته

صورتم جای جوش داره

تعریف از خود نباشه قیافم خوبه ولی از اینکه ب خودم نمیرسم شبیه افسرده ها شدم

یکی دو سال این اخلاق رو دارم و همیشه حالم بده به نظرت تا کی ادامه داره بخاطر این موضوعات ب خودم نم ...

ینظرم تا وقتی که خودت نخوای این وضع رو تغییر بدی، ادامه داره. تغییر دادنش هم کاری نداره. برنامه ریزی میخواد فقط.

یکی دو سال این اخلاق رو دارم و همیشه حالم بده به نظرت تا کی ادامه داره بخاطر این موضوعات ب خودم نم ...

یواش یواش از یه سری کارهای کوچیک شروع کن. مثلا ساعت خوابت رو تنظیم کن. میزان اومدنت به مجازی رو کنترل و مدیریت کن. اگه مدام تو خونه ای ، سعی کن بیرون بری هر از گاهی. کتاب بخون. یا مثلاً کلاس موسیقی یا هرچی که علاقه داری برو. با دوستات بیشتر وقت بگذرون. اگه بیکاری میتونی یه کار مناسب پیدا کنی کار خیلیییی خوبه