در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سایه ابرو زدم...تا سه روز نباید بهش آب بخوره..باعث عفونت میشه
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
یه خانمه اومد ارایشگاه ابرو انجام داده بود گفت روز بعدش رفتم حموم کلا نصف ابروش کنده شده بود و زخم شده بود گفت رفتم دکتر گفته عفونت کرده
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
مرسی گلم محض احتیاط تا یک هفته خوبه آب نزنم؟ من اهل غسل و نمازم ولی به خاطر شوهر ایرادگیرم شاید ا ...
نیازی نیست یه هفته هم طول بدی
همون ۴,۵ روز کافیه فقط احتیاط کن