سلام. یه خاطره از مادرسوهرم یادم اومد گفتم براتون تعریف کنم. من 8 ساله ازدواج کردم. چند سال پیش مادر شوهرم یه روز اومد خونمون و گفت چرا دیروز مادرت اینا اینجا بودن و هیچوقت دخترا منو دعوت نمیکنی. منم دو هفته پیشش کلن همشون رو دعوت کرده بودم. گفتم مادر جون من که همین دو هفته پیش دعوتتون کردم. گفت اونو که پسرم (یعنی شوهر من) خرجشو داد. مرغ و گوشت خرید. یه لحظه شوکه شدم. یعتی توقع داشت من از خونه بابام مرغ و گوشت بیارم دعوتشون کنم. یعنی هنوزم نمیدونم چرا این حرفو زد. بعدم قهر کرد رفت.... 😐😐😐😐😐😐😐😐
دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما پسرتو گذاشتی پیش آخر یانزاشتی من نمیدونم چه کنم ثبت نام کردم از اول مهر کلا۹روز رفته مریض بوده همش توخونه هم حتی نشدکارکنم بخاطر مریضی جای اولش هم آدم نبودن بردم جا دیگه ثبت نام کردم اصلا نرفته هنوز جای جدیده الان میگم پس بگیرم چون الکی فقط پول میره مریض میشه از کارکردن توخونه هم میمونه فقط بخاطر تعاملش نوشتم برامدرسه نمیدونم چه کنم نظر شما چیه الان پسرتون اوله؟
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
عزیزم شما پسرتو گذاشتی پیش آخر یانزاشتی من نمیدونم چه کنم ثبت نام کردم از اول مهر کلا۹روز رفته مریض ...
سلام عزیزم. من پسرم پیش دبستانی نرفت. خودم کتاب خریدم تو خونه باهاش کار کردم. الان کلاس دومه. و خدا رو شکر مشکلی هم نداشته. خودت تو خونه باهاش کار کن. بعدم تو تابستون که میخوان برند اول یه دوره یک ماهه فشرده براشون میذارن... البته من اونم نبردم چون مجازی بود و الکی. رنگ ها و دست راست و چپ و اول و اخر کلمه ها که با چه حرفی شروع میشه رو باهاش کار کن. .
دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید..
سلام عزیزم. من پسرم پیش دبستانی نرفت. خودم کتاب خریدم تو خونه باهاش کار کردم. الان کلاس دومه. و خدا ...
ممنون عزیزم کارمیکنم حتی قبل تر هم چندتا کتاب تموم کرده رنگها روراست وچپ اعدادتا۱۰هم خوندن هم نوشتنش روبلده جمع و تفریق کتاب جدیدهم گرفتم من فقط برای اینکه بره قاطی بچه ها خوش بگذره بهش نوشتم اونم اینقدبدبود کادرش بچه زده شد ولی اینجا جدیده حتی یه روز هم نرفت مریض شدهنوزم بعددوهفته سرفه وابریزش داره شوهرمم میگه بدنش ضعیف شده الان نمیخوادبره فقط پولمون داره حروم میشه وازبقیه بچه ها عقب میمونه اگرهم درش بیارم میخوام یه کلاسی چیزی بزارمش خوبه؟؟
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
ممنون عزیزم کارمیکنم حتی قبل تر هم چندتا کتاب تموم کرده رنگها روراست وچپ اعدادتا۱۰هم خوندن هم نوشتنش ...
اره گلم بنظرم یه کلاس که دوس داره بنویسش تا هم روابط اجتماعی و تعاملش با بچه ها خوب بشه. هم اینکه زمان کمتری میره و خسته نمیشه. خودتم تو خونه باهاش کار کن. باور کن پیش دبستانی اصلا واجب نیس فقط یه هزینه ی اضافیه... بنویسش کلاس نقاشی یا کلاس های ورزشی...