2777
2789
عنوان

پاهام 🥺

327 بازدید | 17 پست

من لوپوس داشتم و نمیدونم بخاطر بیماری یا عوارض داروهام زد ب مفصل رانم ، بخاطر سیاه شدگی مفصل ران عمل کردم ، سه سال میگذره هنوز خوب نشده و درد دارم و محدودیت حرکتی

خسته شدم بخدا آرزومه ی روز بدون درد راه برم ، بدو ام...

هرکاری هر روشی رو امتحان کردم نمیدونم چیکار کنم دیگ 

هر وقت میخوام برم بیرون یا سرکار ، شب قبلش نگران میشم و میگم خدایا فردا پاهام درد نکنه بذا راحت برم 🥺

برام دعا کنین خوب بشم شاید دعای یکیتون برام معجزه کنه 🌱🫂

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم سه ساله التهاب روده دارم صبحی نیست که از خواب بیدار نشم و گرنه دیگه امروز دلپیچه ودرد نداش ...

خدا همه مریضا رو شفا بده 🥺 

سلامتی مهم ترین چیزه انشالله خوب بشی عزیزم

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

حتما خوب میشی عزیزم خاله من هم همین مشکل رو داشت استخوون رونش رو عمل کرد پرستار بود یه مدت نمیتونست راه بره اصلا حدودا ۵سال پیش الان دیگه کامل خوب شده هم بچه دار شد هم از اسفند دوباره رفت سرکارش،یکم صبر کنی خوب میشی حتما💕

انشاالله به حق باب الحوائج خوب میشی عزیزم توفکرش سعی کن کمتربری هردقه باخودت تکرارنکن وای دردنداشته باشم بتونم راه برم چون ناخواسته دردبه خودت جذب میکنی این روزهادیگه دردی نیست که درمون نداشته باشه انشاالله دردشماهم تسکین پیدامیکنه

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
انشاالله به حق باب الحوائج خوب میشی عزیزم توفکرش سعی کن کمتربری هردقه باخودت تکرارنکن وای دردنداشته ...

چشم عزیزم ممنونم از دعات ❤🫂

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

ان شا‌ءالله خوب میشی به امید خدا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شوهر منم پاش نقرض در آورده خود به خود باد کرده و به شدت درد داره بنده خدا از کارو مار افتاده به زور لنگانگ راه میره

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
شوهر منم پاش نقرض در آورده خود به خود باد کرده و به شدت درد داره بنده خدا از کارو مار افتاده به زور ...

☹️ وای برای اقایون خیلی سخت تره انشالله ک زودتر خوب بشه 🌱

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️