2777
2789
عنوان

سررررررفه

164 بازدید | 19 پست

توروخدا اگه کسی راهی برای درمان این سرفه‌های لعنتی داره بهم بگه دیگه دارم سر به بیابون میزارم،دخترم بهتر شده پسرم از سرفه زیر چشاش کبود شده اصلا خواب نداره....😭😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

داروهای گیاهی رو امتحان کردین؟تخم به،چهار تخم ،بارهنگ بادوم،شیر .نشاسته ،باید روزی چند بار مرتب بخوره بچه های منم خیلی سرفه میکردن الان ۳روزه دارن خوب میشن 

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
داروهای گیاهی رو امتحان کردین؟تخم به،چهار تخم ،بارهنگ بادوم،شیر .نشاسته ،باید روزی چند بار مرتب بخور ...

بچه ها که دیدین چقدر سخت گیاهی میخورن،بهشون آویشن میدم مرتب ولی بی تاثیر.. 

بچه ها که دیدین چقدر سخت گیاهی میخورن،بهشون آویشن میدم مرتب ولی بی تاثیر.. 

اگه سرفه خشک دارن آویشن خوب نیست چهار تخم وبارهنگ بزار بجوشه آب غلیظشو بده بخوره

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی