2777
2789

برای کیک همه مواد رو رو ک هر مرحله هم میزنی سعی کن هیچ وق هم زدنتو عوض نکنی اگ ب سمت راس هم میرنی تا اخرش همه مراحلو همون وری هم برن کیکت خیلی بافت خوبی میگیره و قشنگ پف میکنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درضمن من فر هم ندارم با فر دستساز کیک هامو درس میکنم اگ خواستی نکات فر دست سازو بهت میگم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

برنامه سراشپز پاپیون نصب کن

اموزش کیک شیرینی دسر و غذا همه چی داره

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
اره ممنون میشم ♥️

مواد رو ک تو قالب ریختی بزار کنار 

یه قابلمه بزرگتر از سایز قالبت بزار روی اجاق اگ دم کنی داشتی رو درش بزار من دمکنی ندارم سوراخ درشو ی نون خیس میکنم میزارم روی سوراخش بسته میشه شعله اجاقو زیاد کن و بزاردمای قابلمه بره بالا بعد انگشتتو خیس کن بزن ب قابلمه اگ جلیزولیز کرد دمای قابلمه ات برابره 

ی پایه اگ داشتی بزار تو قابلمه من پایه ندارم از این قالب شیرینی ها دارم ک استیله میزارم تو قابلمه و قالب رو میزارم روش رو در قابلمه رو میبندم و تا دودقه اول با شعله زیاد بعدش شعله رو ن متوسط و ن کم کم میکنم ی چیزی بین شعله متوسط و کم بعد ی ساعت یا ی ساعت و ربع ی خلال میزنم تو کیک اگ وسطش پخته بود کیکت اماده اس 

و ی نکنه برای اینکه بتونی با ه قالبی کیک درس کنی و نچسبه ب قالب ی قاشق ارد رو یا روغن جامد اگ نداشتی هم همون روغن مایع بریز حالتش جوری باشه ک ن زیاد سفت باشه مث خمیر و زیاد شل باشه ک وقتی قالبو باهاش چرب میکنی لیز بخوره و ابکی باشه اخه من مخلوط ارد و روغن رو چشمی میریزم ولی ارد یه قاشق غذا خوری هس روغن رو چشمی میریزم قالبو باهاش خوب چرب کنی کیکت ب هیچ عنوان نمیچسبه حتی قالبت المینیومی باشه قول میدم بهت نمیچسبه🙂♥️

برنامه سراشپز پاپیون نصب کن اموزش کیک شیرینی دسر و غذا همه چی داره

اره دیدم ولی ی سری چیزا قلق داره مثلا من حلوا عربی که شله درست می کنم ، ۷-۸ بار درست کردم یا طمع مشکل داره یا رنگ یا شل نمیشه ، بعضی چیزا قلق داره 🥲🥲🥲

مواد رو ک تو قالب ریختی بزار کنار  یه قابلمه بزرگتر از سایز قالبت بزار روی اجاق اگ دم کنی داشت ...

مرسیییییییییی عزیزم از توضیح کامل و دقیق تون ♥️♥️خیلییییییییی ممنونم واقعا ❤️❤️

مرسیییییییییی عزیزم از توضیح کامل و دقیق تون ♥️♥️خیلییییییییی ممنونم واقعا ❤️❤️

خواهش میکنم جانم 

من از کیک و‌شیرینی پختن واقعا لذت میبرم چون همون چیزی درمیاد ک میخوام

خیلی عالیهههههه😍😍 واقعا شما فوق العاده اید ❤️❤️

مث خووودت خیلی خوشحال میشم واقعا ک یکی مث من پیگیر همچین کارایی هس مامانم میگه تو حوصله داری و فلانی این همه وقت صرف میکنی برا این کارا و خودتو خسته میکنی ولی نمیدونه ادم با دیدن نتیجه کارم همه خستگی هام دور میشن

مث خووودت خیلی خوشحال میشم واقعا ک یکی مث من پیگیر همچین کارایی هس مامانم میگه تو حوصله داری و فلانی ...

خودت مهمی چون لذت میبری 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🌸💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖