2777
2789

برای کیک همه مواد رو رو ک هر مرحله هم میزنی سعی کن هیچ وق هم زدنتو عوض نکنی اگ ب سمت راس هم میرنی تا اخرش همه مراحلو همون وری هم برن کیکت خیلی بافت خوبی میگیره و قشنگ پف میکنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن من فر هم ندارم با فر دستساز کیک هامو درس میکنم اگ خواستی نکات فر دست سازو بهت میگم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

برنامه سراشپز پاپیون نصب کن

اموزش کیک شیرینی دسر و غذا همه چی داره

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
اره ممنون میشم ♥️

مواد رو ک تو قالب ریختی بزار کنار 

یه قابلمه بزرگتر از سایز قالبت بزار روی اجاق اگ دم کنی داشتی رو درش بزار من دمکنی ندارم سوراخ درشو ی نون خیس میکنم میزارم روی سوراخش بسته میشه شعله اجاقو زیاد کن و بزاردمای قابلمه بره بالا بعد انگشتتو خیس کن بزن ب قابلمه اگ جلیزولیز کرد دمای قابلمه ات برابره 

ی پایه اگ داشتی بزار تو قابلمه من پایه ندارم از این قالب شیرینی ها دارم ک استیله میزارم تو قابلمه و قالب رو میزارم روش رو در قابلمه رو میبندم و تا دودقه اول با شعله زیاد بعدش شعله رو ن متوسط و ن کم کم میکنم ی چیزی بین شعله متوسط و کم بعد ی ساعت یا ی ساعت و ربع ی خلال میزنم تو کیک اگ وسطش پخته بود کیکت اماده اس 

و ی نکنه برای اینکه بتونی با ه قالبی کیک درس کنی و نچسبه ب قالب ی قاشق ارد رو یا روغن جامد اگ نداشتی هم همون روغن مایع بریز حالتش جوری باشه ک ن زیاد سفت باشه مث خمیر و زیاد شل باشه ک وقتی قالبو باهاش چرب میکنی لیز بخوره و ابکی باشه اخه من مخلوط ارد و روغن رو چشمی میریزم ولی ارد یه قاشق غذا خوری هس روغن رو چشمی میریزم قالبو باهاش خوب چرب کنی کیکت ب هیچ عنوان نمیچسبه حتی قالبت المینیومی باشه قول میدم بهت نمیچسبه🙂♥️

برنامه سراشپز پاپیون نصب کن اموزش کیک شیرینی دسر و غذا همه چی داره

اره دیدم ولی ی سری چیزا قلق داره مثلا من حلوا عربی که شله درست می کنم ، ۷-۸ بار درست کردم یا طمع مشکل داره یا رنگ یا شل نمیشه ، بعضی چیزا قلق داره 🥲🥲🥲

مواد رو ک تو قالب ریختی بزار کنار  یه قابلمه بزرگتر از سایز قالبت بزار روی اجاق اگ دم کنی داشت ...

مرسیییییییییی عزیزم از توضیح کامل و دقیق تون ♥️♥️خیلییییییییی ممنونم واقعا ❤️❤️

مرسیییییییییی عزیزم از توضیح کامل و دقیق تون ♥️♥️خیلییییییییی ممنونم واقعا ❤️❤️

خواهش میکنم جانم 

من از کیک و‌شیرینی پختن واقعا لذت میبرم چون همون چیزی درمیاد ک میخوام

خیلی عالیهههههه😍😍 واقعا شما فوق العاده اید ❤️❤️

مث خووودت خیلی خوشحال میشم واقعا ک یکی مث من پیگیر همچین کارایی هس مامانم میگه تو حوصله داری و فلانی این همه وقت صرف میکنی برا این کارا و خودتو خسته میکنی ولی نمیدونه ادم با دیدن نتیجه کارم همه خستگی هام دور میشن

مث خووودت خیلی خوشحال میشم واقعا ک یکی مث من پیگیر همچین کارایی هس مامانم میگه تو حوصله داری و فلانی ...

خودت مهمی چون لذت میبری 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🌸💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖