2777
2789
عنوان

بد شانسی😭

163 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا شوهرم به هر کاری دست میزنه یا چیزی بد بیاری میاره خسته شدم از نیش و کنایه خودش هم نمیره یه کار که بیمه هم داشته باشه چسبیده دلالی همیشه چیزا خوبی میخره یعنی با کمترین پول بهترین چیز ها میخره واسه ماشین دلالی کردن سود زیر ۲۰ تومن قبول نداره ولی شانس بدش هی می افته تو چاه رفتیم پیش چند تا دعا نویس میگن تلسم شده حالم از خودم بهم میخوره پس خدا کجاست 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حالت از خودت بهم بخوره ؟ شما باید محکم باشی تا اونم به شما نگاه کنه . دوست و ‌دشمن هم مهم نیست . حتی بیمه هم مهم نیست . مهم فقط کاریه که پولش سالم باشه و براتون اومد داشته باشه.

من امشب این کانال رو‌ به خیلیا پیشنهاد دادم دیگه دستم داره میترکه😂اگه تلگرام داری برو این کانال باطل سحراش رو انجام بده 

@moshkelgoshaeii

خودم باطل سحراش انجام میدم عالیه عالی قبل ازین من پیش دعانویس میرفتم کلی هزینه کردم فایده نداشت  

چرا حالت از خودت بهم بخوره ؟ شما باید محکم باشی تا اونم به شما نگاه کنه . دوست و ‌دشمن هم مهم نیست . ...

مادرم همیشه تیکه میندازه چون از شوهرم خوشش نمیاد از اول میگفت بیمه نداره 

خسته شدم چی میشد زمان برمیگشت زندگیم شده جهنم برام دعا کن 

مامانم از شوهرم بدش میاد چون سر کاری نیست که بیمه داشته باشه و همش تیکه میندازه بهمون 

این که بیمه ندارید و کارشو دوس ندارید و اینا یچیزه ولی به مادرتون ربطی نداره که بخاد متنفر باشه و شما این اجازه رو بش دادید. هربار تیکه انداختن پشته شوهرتون وایسید حتی اگه باحرفه مادرتون موافقید بعد توو خلوت دربارش حرف بزنید. 

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
مادرم همیشه تیکه میندازه چون از شوهرم خوشش نمیاد از اول میگفت بیمه نداره  خسته شدم چی میشد زما ...

لازم نیست همه چیز زندگی رو همه بدونن حتی مادر

شما میتونی بگی خودش خودشو به صورت خویش فرما بیمه کرده کسی نمیاد به شما بگه ثابت کن . چیزی که الان زیاده شرکت بیمه ای . اگه یه چیزی اینقدر برای مادر شما مهمه شما به عنوان کسی که وسطه میانداری کن عزیزم هم این سمت و راضی نگه دار هم اون سمتو . محکم باش زندگی تو جمع و جور کن .