2777
2789

ی شهر پر از دانشجو 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه عالی عالی 

آدماش بسیار با فرهنگ هستن 

بهترین خیابونش خیابون هراز هست برای زندگی 

و کوچه توکلی و آفتاب ۱۶ و کوچه خصوصی  کوچه های خوبش هستن 

خیلی اهل گردش و تفریح هستن زمین تا اسمون با شهرهای نزدیکش فرق میکنن بسیار تجملاتی و اوکی هستن و همه با سواد

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
عالیه  من خودم امل زندگی میکنم و واقعا این شهر و دوست دارم

من دختر پسر دم بخت دارم می خوام بیام امل خیلی نگرانشون هستم به نظرتون لطمه نمیخوره به زندگیشون ؟

من دختر پسر دم بخت دارم می خوام بیام امل خیلی نگرانشون هستم به نظرتون لطمه نمیخوره به زندگیشون ؟

خیالت جمع

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من اهل آمل ام نظر خودمو نمیگم که نگی از شهر خودش تعریف کرد نظر مردمای شهر های دیگه مازندران درمورد آمل ..‌بهترین شهر اقتصادی در استان ..مردمای تجملاتی و باکلاس و شیک ..بافرهنگ .. خیابان هراز برابر با خیابان ولیعصر تهران .. کمی مذهبی و بیشتر اهل تفریح و شادی و جشن ..

ندع پوشش آزاد و مد پوش و خوش لباس ..

مردماشون باسواد ..خوش مشرب و شوخ طبع 

در کل سطح اجتماعی فرهنگی به ویژه اقتصادی مردم آمل بسیار بالاست 

من اهل آمل ام نظر خودمو نمیگم که نگی از شهر خودش تعریف کرد نظر مردمای شهر های دیگه مازندران درمورد آ ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییتون 

وسطای برج ۸می خوام بیام انشالله سخت نباشه