2777
2789
عنوان

تا الان بچه به این تخسی ندیدم

187 بازدید | 15 پست

بچه دوستم هر وقت میریم خونشون اصلا سلام نمیکنه فقط مارو با اخم نگاه میکنه کلا بچش یه جوریه همش در حال اخم و تخمه فقط شیش سالشه بچه انگار با خودش در گیره بچه منم هرچی میخواد باهاش بازی کنه سرش داد میزنه یا میره تو اتاق درو میبنده یا سر بچه من داد میزنه بعد خودش گریه میوفتهمن تو عمرم بچه به این بداخلاقی ندیدم

این بیشتر بی ادبع تا تخس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست ادب نشده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه دختر عمم اینجور بود 

ما که آدم بزرگیم جرات نداشتیم باهاش همکلام شیم 

یهو میدیدی یه چیزی بهت میگف آبروتو میبرد 

کلا ادب و تربیت نداره . اصن مثل بچه ها رفتار نمیکنه 

یا مثلا یهو میاد یکی میزنه تو صورتت 

کلا پدر و مادرشم تو خونه اخلاق درستی ندارن و مدام عصبی ان 

حتی معلم مدرسش هم بهشون گفته بود این بچه چرا انقد. عصبیه و همش دعوا داره 

بچه دختر عمم اینجور بود  ما که آدم بزرگیم جرات نداشتیم باهاش همکلام شیم  یهو میدیدی یه چ ...

اره منم میترسم باهاش سلام کنم اونقدر با خشم ادمو نگاه میکنه یه جوری انگار ارث باباشو خوردی 

چ بی ادب

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اره منم میترسم باهاش سلام کنم اونقدر با خشم ادمو نگاه میکنه یه جوری انگار ارث باباشو خوردی 

بچه عنقه 

این بزرگ بشه هم. همینه 

در واقع شخصیتش اینجوری شکل گرفته 

من موارد اینجوری زیاد دیدم 

براش وقت نذاشتن که چیزی یادش بدن 

بچه هم گناهی نداره خب طفلک لابد ندیده که بلد نیس رفتار درست چجوریه 

الانم که بچه قدرت تجزیه تحلیل نداره که بدونه کدوم رفتار درسته کدوم غلطه .. هر چی میبینه تقلید میکنه

خیلی بچه ها اینطورن دوست نداره دیگه. یا نمیتونه ارتباط برقرار کنه یا اونقد مامانه میره رو اعصابش ه ...

اتفاقا چند بار تو حرفهایه مامانش متوجه شدم خیلی افتخار میکنه بچه اش قلدره و رییس میشه سر بچه هایه دیگه فکر میکنه بچه اش خیلی قویه ولی بیشتر شبیه قلدراست 

2790
2778
2791
2779
2792