2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

892 بازدید | 18 پست

یه روز چیزی رو دیدم که بشدت بهمم ریخت‌...و توقع دیدنشو نداشتم

یه روز رفتم کلاس و آرش داشت بهم آموزش میداد که گوشیش زنگ خورد بعد از جواب دادن گفت آره خونم و حدود یه ربع بعد زنگ خونه ب صدا دراومد و یدفه دیدم یه خانمی وارد شد

یه خانم خیلی سانتال مانتال و بقول معروف داف...

ظاهرا خیلی خیلی ناراحت بود 

و اون روز هرچند که اونا وارد یه اتاق دیگه شدن و آرش میگف من شاگرد دارم و زود بگو 

و قصد دک کردنش رو داشت ولی از یه زاویه ای که پیدا بود با چشم خودم دیدم که پرید توی بغل آرش و گردنش رو بوسید

و با چشمایی که یکم گریون بنظر میرسید رفت بیرون 

آرش بهم ریخته اومد پیشم و ادامه داد

ولی من دیگه هیچی نمیفهمیدم...

و بزور اشکای خودمو نگه داشته بودم که نریزن

اون روز هرچی برام توضیح میداد نمیفهمیدم و گیج بازی در می اوردم که یدفه سرم داد زد 

برای اولین بار بود که داد میزد 

گفت حواست کجاست 

اگه کشش نداری تمومش کنیم منم خستم

اینو که گفت بغضی که نگه داشته بودم شکست و اشکام برای اولین بار جلوی این آدم ریخت

دیدم با تعجب داره نگاه میکنه منم سریع وسایلمو برداشتم و با عجله رفتم بیرون

پنجشنبه شد و من نرفتم کلاس

و باز یکشنبه شد و نرفتم...

و اونم هیچی نمیگفت...

در تمام این مدت از خونه بیرون نمیرفتم و همخونم که یه دختر چهارمحالی بود خیلی هوامو داشت ولی اونم دیگه از دستم کفری شده بود و حرص میخورد

مثل دیوونه ها همش دراز کشیده بودم و خواب بودم و گاهی گریه...

تا اینکه یه شب بعد از گذشت ۱۱ روز که کلاس نرفته بودم و  سراغی ازم نگرفته بود بهم پیام داد و نوشت سلام خوبی؟ فردا میای کلاس؟

وقتی پیامشو دیدم قلبم داشت میومد توی دهنم

هیچوقت این پیاماش یادم نمیره

نوشتم نه

و برام نوشت حالت خوبه؟

نوشتم خوبم

بعد نوشت میتونم یه سوالی ازت بپرسم؟

تو از من خوشت میاد؟

اون لحظات برام خیلی پر استرس بود

نمیدونستم چی بنویسم

تا اینکه خودش نوشت فردا ساعت ۹ منتظرتم

من صبحش ساعت ۹ رفتم و در رو برام باز کرد

اون روز هیچ حرفی از درس نبود

فقط درمورد خودمون حرف زدیم...

ادامشو تایپیک بعدی مینویسم...

بنویس و بلایک

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعیه؟؟نوشتی لایکم کن

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

پربازدید شد یه صلوات مهمونم کنید 🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

پستمو هرکی دید میشه یدونه صلوات بفرسه دلباخته ینفرم میخام مطعن شم ببینم مال منه یان میشه دعام کنید مرسی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
واقعی😭

بقیه ش چیشد؟؟

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه