2777
2789
عنوان

ارزومه برگرده

636 بازدید | 40 پست

خیلی دلم میخاد برگرده 

خودم کات کردم 

تقصیر خودم بود 

دست گذاشتم رو خط قرمزش ک از اول گفت 

خیلی دوسش داشتم 

دلیلم برا کات کردن خیلی مسخره بود 

ارزومه برگرده لطفا دعام کنین

و اگ راهی بلدین بم بگین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم ما دخترا چ مرضی داریم قشنگ دست میزاریم رو نقطه 

ضعف کسی ک دوسش داریم ک عکس العملش رو ببینیم ☹

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

کشف مطلب انجام‌بده‌عزیزم.همون‌گه باید ۶سوره رو ۷ بار بخونی تو مفاتیح هست

با بدن و لباس پا‌ک اول وضو بگیر بعد سوره هارو بخون.شمس..لیل..تین..اخلاص..فلق...ناس

بعد برو رختخواب روبه قبله بخواب..دستت راستت زیر سرت ونیت کن.مثلا فلانی برمیگرده.باهاش ازدواج میکنم‌یاهرسوالی.شب توخواب جواب بهت میدن.التماس دعا

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

کشف مطلب انجام‌بده‌عزیزم.همون‌گه باید ۶سوره رو ۷ بار بخونی تو مفاتیح هست با بدن و لباس پا‌ک اول وضو ...

واقعا راسته ؟ والا من خیلی دعا میخونم ک برگرده ولی انگار ن انگار

واقعا راسته ؟ والا من خیلی دعا میخونم ک برگرده ولی انگار ن انگار

این‌دعانیست.بهت‌مه‌برمیگرده یانه

راستشو نمیدونم.به‌من‌جواب داداما زمانی‌که داد هنوز نرسیده منتظرم.انشاءالله همشون درست میشن و دقیقا مطابق خوابم.بعضیا گفتن‌بله...بعضیا گفتن نه دروغ.اما‌خب دستور تو مفاتیح

و اینکه شاید اونا اشتباه انجام‌دادن..یا خوابو اشتباه معتی کردن

یکی بود گفت دیدم‌به عشقم‌رسیدم و الان رسیدم.یکیم باخودم‌صحبت‌کرد گفت برای قبولی دانشگاه بهم ۳رو نشون دادن

گفت ۳سال پشت کنکور بودم.انشاءالله منم اوکی شدم میگم

و اینکه اسی جان این‌برای حاجت روایی نیس

یعنی ممکن‌توخواب بگن نه نمیاد...امادگی‌همه‌چیو داشته باش عزیزم...بمن‌گفت میرسم‌اما زمان داد ۱.ممکن‌اسال باشه که خیلی زیاده.امیدوارم‌برج‌۱باشه

هرنیتی کن.مثلا ماشین میخرم..خونه میخرم..بافلانی ازدواج‌میکنم.کی ازدواج..شوهرم‌ببینم.یه چیزی خلاصه نشون میدن

یابیا برام بگو‌چی دیدی بهت میگم.همین‌امشب پاشو بخون‌فردا بیا خوابتو بهم‌بگو...فقط شرایطو کامل رعایت کنی

ببین‌منم‌الان ۲ماه کاتیم..اما خب اون مشکلاتی داشت که ریخته بودش بهم...و شاید همین دعوا اخر روی همین چیزا بوده.اونم‌بهش پیام‌دادم بعدچندوقت بلا‌‌کم‌کرد...بنظرم‌باید یه مدت ازهم‌دور میشدیم من هی میخواستم‌پیشنهادشو بدم‌دور باشیم یه مدت تااون‌اروم‌تر بشه.اماخب هم‌دلم‌نمیومد هم‌وابستش بودم..برای جفتمون این دوری خوبه.توخوابم‌گفت مال منه.امیدوارم همین‌باشه و سرتاش‌عالی تر روز اول برگرده...چون‌بچه‌ بدی درکل نبود.درسته خوبی بدی داشت مثل هرادمی درکل حس بدی واقعا بهش نداشتم.که مثلا خیانت کنه و....

خدامیرفتیم بیرون ندیدم روزی به دختر نگاه کنه.البته که باید بیشتر بشناسم ولی خب رعایت میکرد..یاحس خیانت اصلا نداشتم یا رفیق باز و....نبود.اماخب مشکلاتی داشت که همون‌اعصابشو کلا ریخت بهم‌وعوض شد.خدامشگلشو حل‌کنه