2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاشت نمیپره اصلا 

حساسیت پوستی دارم یکم ناخون هام بلند شه می خارونم زخم میشه کلن ناخون نمی تونم بکارم🙁🥺💔

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:
اتفاقا من لمینیت کردم پرید

چطوری بود؟

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

وای عاشق رنگش شدم عالی 😍

وای عاشق رنگش شدم عالی 😍

منم خیلی دوسش دارم 

اینم دوست دارم ببینید

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

منم خیلی دوسش دارم  اینم دوست دارم ببینید

عالیه اینم خیلی خوش سلیقه ایی 😍

از این لاک های آینه ایی هم قشنگ میشه 

عالیه اینم خیلی خوش سلیقه ایی 😍 از این لاک های آینه ایی هم قشنگ میشه 

ممنون لطف داری 

من خودم یه سری شیمر هفت رنگ زدم عالی شده بود 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792