2777
2789
عنوان

Mvm x22 یا شاهین

3658 بازدید | 16 پست

خوشگلت من و شوهرم میخوایم ماشین بخریم من میگم x 22 بگیریم ولی شوهرم میگه شاهین من از نظر اون خوشم نمیاد شوهرم هم از نظر من خوشش نمیا شما بگید کدوم خوبه؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
X22
12
75%
شاهین
4
25%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از لحاظ فنی نه ام وی ام خوبه نه شاهین

ولی ظاهری x22بهتره

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

دوتا از همکارام شاهین دارن می گن اصلا به درد نمی خوره کلا ماشین ایراد داریه فکر کنم به خواطر همین تولید هم نمی کنن واصلا ازش استقبال نشد تو کشور

واما دخترای مهر ماهی😘😘
عزیزم ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

عزیزم شاهین موتور تیبا روشه!

ام وی ام هم چینیه و زود خراب میشه؛قطعاتش راحت گیر نمیاد و گرونن

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰