من ۲ ساله عروسی کردم شوهرم همش میگه بیا بچه دار شیم منم هی فکرو خیال میاد تو ذهنم ،اونوقت همسایه مامانم پیش باباش زندگی میکنن تو یه خونه ،خودش ۲۷ سالشه حالا بچه چهارمشو بارداره ،مامانش فوت شده ،خودشم تک فرزنده از بچگی تو خونه ما بزرگ شده چون با خواهرم همسنه،مامانم همه زایماناشو باهاش میره زایشگاه ،حالا دوباره بارداره ۶ ماهشم هست ،از ترس اینکه مامانم بهش چیزی نگه نگفت که بارداره تا الان ،مامانم هی بهش میگه بچه میخواستی چیکار ۳ تا داشتی بست بود اونم عین خیالش نیست 😩
موضع من مشکلات مردم و گرونی هاست. اعتراض دارم چون زندگی هامون سخت شده ،ولی مثل یه عده وطن فروش و خائن نیستم که سنگ خونخورانی چون آمریکاواسرائیل روبه سینه بزنم و بشم مدافعشون. توزندگیم هم اشتباه زیاد کردم ولی هیچوقت منتظرنبودم یه دلقک بی هنر (سس خرسی)بیاد مشکلات کشورمون و حل کنه همون بیشرف و خائنی که ازحمله ی اسرائیل به کشورمون حمایت کرد.حاشا به غیرت طرفدارنش 😐😐😐تا نیایدگل نرگس زندگی دشوار است اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🤲
اگه خدا به منم میداد الان ۳یا۴تا داشتم. دوست دارم بچه و وظیفم میدونم بیارم. خونه پر از هیاهو و شادی می شه
دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁