2777
2789
عنوان

بچه ها قلم چی ...

353 بازدید | 12 پست

میگم من تازه تو ازمونا شرکت کردم و دوتا آزمون هم دادم 

اصن هیچ پشتیبانی با من تماس نگرفته و منم نمیدونم اصلا باید چجوری کارناممو ببینم میگن باید شمارنده داشته باشی تورو خدا راهنماییم کنید چجوری برم ترازمو ببینم؟

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرچ کن سایت کانون صفحه شخصی شمارنده و کد ملی میخاد وقتی وارد شدی 

اون گوشه نوشته کارنامه آزمون بزن روش تاریخ ازمونا رو میاره بزن رو تاریخ امروز برو ببین

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

با کد ملی شمارندتو پیدا میکنی میری نگاه میکنی

از همون سایت قلمچی

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

شمارنده رو ب منم نفرستادن خودم از سایت کپی کردم

آقا چرا همتون نوشتید حضوری برو بگیر وقتی از سایت باید بگیره😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
مگه شمارندتو نفرستادن برات؟؟پیامک‌میشه برات

نه تو پیامکا فقط،یه چی نوشته که کدملی و زمزمه عبور شما شمارنده شماست

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
شمارنده رو ب منم نفرستادن خودم از سایت کپی کردم آقا چرا همتون نوشتید حضوری برو بگیر وقتی از سایت با ...

من نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید

من نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید

وقتی میری سایت اون سه تا خط بالای سمت چپ رو بزنی یه لیست میاد صفحه شخصی رو بزن بعد از اونجا شمارنده خود را نمی‌دانید بعدشم جستجوی شمارنده ک کد ملیتو و گروه تحصیلی میگن چی میگن (همون که میگی مثلا یازدهم انسانی) اونم انتخاب میکنی برات میاره شمارنده ات رو

بعدم کپی میکنی بازم میری تو اون لیست صفحه شخصی رو میزنی بعد اون یکی گزینه رو)اسمش یادم نیست،همون که بالای شمارنده خود را نمیدانیده( میزنی شمارنده و کد ملیتو وارد میکنی وارد صفحه شخصیت میشی

پیامکا عکسشا بزار ببینم نصفشو خط بزن...

وقتی میری سایت اون سه تا خط بالای سمت چپ رو بزنی یه لیست میاد صفحه شخصی رو بزن بعد از اونجا شمارنده ...

مرسی عزیزم