2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلی امیدوارم خودت وبچت سالم باشین شما واسه اقدام این بچتون عسل وسیاهدونه خوردین؟یا با قرص باردا ...

سلام گلم عسل وسیاهدانه خوردم ولی پیاده روی بنظرم باعثش بود من توماه سوم اقدام باردارشدم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
سلام گلم عسل وسیاهدانه خوردم ولی پیاده روی بنظرم باعثش بود من توماه سوم اقدام باردارشدم

خداروشکر،منم کورتاژ کردم ۲۲روزه بهم گفتن ۲ماه بعداقدام کن دارم تقویت میکنم خودمو ک جای نی نی سقط شدمو پرکنم میشه کمکم کنی چون شرایط تورو داشتم ازالان تا دوماه عسل وسیاهدونه شروع کنم یابزارم بعددوماه جلوگیری ک قطع شد شروع کنم؟

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
خداروشکر،منم کورتاژ کردم ۲۲روزه بهم گفتن ۲ماه بعداقدام کن دارم تقویت میکنم خودمو ک جای نی نی سقط شدم ...

به نظرم بزار توماهی که اقدام میکنی بخور از روز ۴پریودت تا روز ۱۲یا۱۳هم دوره ات بخوریا فقط

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰