2777
2789
عنوان

چهار قل

100 بازدید | 5 پست

دوستان عزیزم ممنون میشم اگر به نیت هم چهار قل بخونیم.

برای من خیلی دعا کنید دوستان،دعا کنید خداوند از سر تقصیراتم بگذره،سبکبار بگشم و خدا دستمو بگیره🙏🌷

امیدوارم گره های زندگیتون وا بشه و دلتون از سوگ رها...

هرکس خوند اطلاع بده.الهی همه دستمون پر بشه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
من برات میخونم تو هم برام دعا فرج بخون ان شاء الله مشکل هممون حل بشه

چشم الهی خدا خیرت بده منامشب انقدر دلم گرفته😢با دل شکسته خدامونو برلت صدا میکنم که الهی که به دلت صبر و آرامش و شادی و رضایت بده.رضایت از رسیدن به غایت مطلوب.انشاللله خیر به زندگیت بباره از ته دلم میگم.الهی خدا خیر رو مثل نور و روشنایی به زندگیت بتابونه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چشم الهی خدا خیرت بده منامشب انقدر دلم گرفته😢با دل شکسته خدامونو برلت صدا میکنم که الهی که به دلت ص ...

منم اونقد دلم گرفته و شکسته.. خیلیی ممنوونم منم همینکارو برات میکنم❤️. دوست داری در موردش حرف بزنی؟

منم اونقد دلم گرفته و شکسته.. خیلیی ممنوونم منم همینکارو برات میکنم❤️. دوست داری در موردش حرف بزنی؟

اره من عاشق یکنفر شدم که واقعا اخلاقا و خوبیای بی نظیری داره از میون آقایون و تو این دوره زمونه،باهاش ازدواج کردم اما ارتباط ما از اون اول هم پیچیده و بود و مسائل و مشکلات زیادی برامون بوجود اومد هم توسط بقیه و هم کلا بخاطر پیچیدگی سیر رابطه امون.ایشون ذات فوق العاده ای داره اما هر دوی ما در این سرایطط پیچیده چیز های بدی تجربه کردیم و امروز هم حرفهای خیلی دردناکی بینمون زد و بدل شد و من کنترلمو از دست دادم و کاراییکردم که دلم خونه.کلا حالم خوش نیست دوست ندارم یک عالم خوبیهای ناب رابطمون حروم بشه.ممنون میشم دعا کنی بینمون درست بشه و از امروز خشم و کینه نکنه.بخدا منم خسته و ناراحتم😭

اره من عاشق یکنفر شدم که واقعا اخلاقا و خوبیای بی نظیری داره از میون آقایون و تو این دوره زمونه،باها ...

منم دقیقا همین مشکلو داشتم همه چی خراب شد خرابی رو خرابی بعدم نتونستم درستش کنم و تموم... اگر ازدواجت یه ازدواج درست و هدفمند و موفقه نذار خراب شه همین یه دلخوری نذار بیشتر شه تازه زندگی بدون دعوا ممکن نیست لااقل تا الان نبوده خودتو بخاطر این دعوا اونقدر اذیت نکن با هم صحبت کنین صحبت خیلییی مهمه ما صحبت نداشتم فقط دلخوری و دلخوری و سوالای جواب داده نشده ... مطمئن شو مشکل هرچی هست همین الان کامل حل میشه 

چشم برات دعا میکنم حتما❤️ ان شاء الله هرچی خیر جفتتونه... 

راستی گفتی ازدواج کردی پس دیگه چرا از هم دورین؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز