2777
2789
عنوان

طرز تهیه مرغ 😂

218 بازدید | 22 پست

مرغتونو چطوری درست میکنید؟

من اول در حدی که کف و خون‌ و ایناشو پس بده میذارم با پیاز و یکم زردچوبه رو حرارت.(در حد ۵_۱۰ دقیقه) 

بعد چندتا شیار رو تیکه‌های مرغ میزنم که مواد حسابی به خوردش بره.

بعد میشورم و میخوابونم تو نمک و آبلیمو و فلفل دلمه‌ای و هر ادویه‌ای که اون روز هوس کرده باشم(فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفرون، زردچوبه، پودر کاری، دارچین، زنجبیل، پودر هل و...) و میذارم چند ساعت بمونه که خوش‌طعم و خوش‌عطر بشه.

بعد تو روغن داغ سرخ میکنم حسابی.

و بعد آب‌جوش اضافه میکنم همراه با فلفل دلمه‌ای و مقداری عصاره‌ی گوشت یا مرغ یا آب قلم.

و میذارم حسابی(حدود ۳_۵ ساعت) رو حرارت ملایم بپزه.

آخرا هم هویج اضافه میکنم و آخر آخر کار زعفرون دم کرده واسه عطر و طعمش.

خودم اینطوری خیلی دوست دارم.

شما چطوری درست میکنید؟😂

چ کار سختی 😅

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ تا ۵ ساعت میزاری بپزه له نمیشه؟😳

من یساعت و نیم میزارم بپزه

دوساعت بیشتر بشه له میشه 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
رو حرارت خیلی کم میذارم بمونه. عین پنبه میشه و اصلاً له و لورده نمیشه😅

رب نمیزنی

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
رو حرارت خیلی کم میذارم بمونه. عین پنبه میشه و اصلاً له و لورده نمیشه😅

چه جالب  اما واقعا زمان زیادیه  من گوشت گوسفند رو شش ساعت میذارم رو حرارت کامل میپزه

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

مرغ رو جدا سرخ میکنم 

پیاز خلالی دوتا درشت خرد میکنم تو روغن سرخ میکنم درحد طلایی شدن 

مرغارو میچینم رو پیاز 

یه پیاز حلقه میزنم پیاز کوچیک دو حبه سیر درسته رو مرغ میزارم 

یه لیوان ابجوش

شعله ملایم ۳ساعت

عین چلو گوشت میشه سسش آخر سر

آخرشم فقط زعفرون دم شده میزنم  رب نمیزنم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
چه جالب  اما واقعا زمان زیادیه  من گوشت گوسفند رو شش ساعت میذارم رو حرارت کامل میپزه

بعد از دو ساعت هم کاملاً آماده‌ست. ولی خب ما هرچی بیشتر میپزه بیشتر دوست داریم😅😅😂

۳ تا ۵ ساعت میزاری بپزه له نمیشه؟😳 من یساعت و نیم میزارم بپزه دوساعت بیشتر بشه له میشه 

چرا مرغای من ۴ ۵ ساعت میپزه له نمیشه ..،من مرغ له دوس دارم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞