2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتم من سرکار نمیرم ب شوهرم بگو پوله ابو بده بعد شروع کرد فوش دادن سر من داد زدن

عزیزمن وقتی میدونی اون ادم قاتی میکنه حاظرجوابی نکن خوب بزرگترع توقع نمیکنه اونم از عروس 

خودش پسرش داداش شوهرم مریضه وسواسع همش اب بازه دستاشو یک ربع طول میکشه بشورع

خوب بجا حرص خوردن وجواب دادن اگر سکوت میکردی الان بهت بی احترامی نشدع بودم اونم سرهیچی تو با ارامش جوابم اگر میخاستی بدی همینو میگفتی ک من فک کنم بخاطر چیز دیگس ک زیاد اومدع 

عزیزمن وقتی میدونی اون ادم قاتی میکنه حاظرجوابی نکن خوب بزرگترع توقع نمیکنه اونم از عروس 

تو عقدمم دعوا انداخت نمیزاشت عقد کنیم،بعد کلا تا الان با هزارتا شرایط و قانوناشون کنار اومدم ،بی ادبی نکردم اصلا گفتم من سرکار نمیرم ب شوهرم بگو پوله ابو بده

تو عقدمم دعوا انداخت نمیزاشت عقد کنیم،بعد کلا تا الان با هزارتا شرایط و قانوناشون کنار اومدم ،بی ادب ...

ببین من نمدونم بی احترامی از نظر شما چیه اما من خودم ک نمیگم اما اگرم بگم بی برو برگرد یه الم شنگه ی بزرگ بپا میشه 

شما ک فهمیدی دنبال دعواست نباید میگفتی من میگم جواب دادنی ک علیه خودت بشه ندی بهترع 

خودم با دوتا بچه خسته بودم واقعا تازم از راه رسیدم لباسشوییو روشن کردم ک اونطوری شد

خودم با دوتا بچه خسته بودم واقعا تازم از راه رسیدم لباسشوییو روشن کردم ک اونطوری شد

حق داری اما بزرگترا واقعا انتظار ندارن حتی اگه ب ناحق باشه حرفشون شما با پنبه سرببر چرا باهم دهنی 

حق داری اما بزرگترا واقعا انتظار ندارن حتی اگه ب ناحق باشه حرفشون شما با پنبه سرببر چرا باهم دهنی&nb ...

اونا میدونن من زود عصبی میشم نقطه ضعفمو میدونن،اتفاقا ایندفعه خیلی خونسرد بودم هیچی نگفتم ما دعواهای از این بدتر داشتیم البته با نامادری شوهرم

حق داری اما بزرگترا واقعا انتظار ندارن حتی اگه ب ناحق باشه حرفشون شما با پنبه سرببر چرا باهم دهنی&nb ...

شما ک از حق حرف میزنی این حقه ادم ب عروسش فوش بده اونم سر پول

شما ک از حق حرف میزنی این حقه ادم ب عروسش فوش بده اونم سر پول

ببین عزیزم حرفت درست من نمیگم اون ادم خوبیه و شمابدی میگم هرجابگی میگن چی شد تعریف ک بکنی میگن خو عه توهم ک جوابشو دادی 

من میگم وارد بحث باکسی ک میدونی حریم وحدود رو نگه نمیدارع حدالامکان نشو چون خودت اسیب میبینی الان بچه هات ترسیدن خودتم ک مریض احوال اصلا اون ادم اینابراش مهمه اگر نیس ک تکلیف روشن ادم سمی رو باید حذف کرد لاقل از مغزت من میفهمم ک حالت ازش بدع اما خوب چاره چیه میتونی بری حالیش کنی ک کارش بدع یاتو مقصر نیستی 

خیلی ممنون باهام صحبت کردین واقعا اروم شدم 💙💚🙏🌹

اگر حرفی زدم خواهرانه بود و دلم برا جونیت وبچه هات سوخت نه اینکه فک کنی از سردل خوشم یه چی میگم بهت 

توکل کن بخدا بچه هات ب یه مادر سلامت حالا حالا نیازدارن