2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

163 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم 

من امروز برای اولین بار میخوام در مورد خانوادم با شما درد دل کنم .

من ۲۵ سالمه . تازه ۲۵ سالم شده .

راستش من بخاطر خونوادم خیلی کمبود محبت دارم .

شرایطم اینطوریه که مادرم خییییلی زن خودخواهیه. اصلا مشکلات من ، غذای من؛مریضی من و کلا حال من واسش هیچ اهمیتی نداره .

انگار اصلا تو زندگی من نیست.  اون حتی یکبار نشده حال منو بپرسه . یکبار نشده تو مریضی تو سختی کمکم کنه . یکبار نشد حتی بغلم بکنه . اون چند ساله که میگه هیچ مسئولیتی در قبال من نداره . چه از لحاظ مالی چه از جنبه های دیگه .اون همش میخواد بگه من بدم . 

و واقعا بین من و خواهرام فرق میزاره.  

پدرم هم خیلی به حرف مادرم گوش میده ‌‌‌‌.

خیییییلی ‌‌. اون همه زندگیش دست مامانمه .

مامانم هم بهش یاد داده که نباید ما رو از نظر مالی کمک کنه.  و همه حقوق پدرم برای مادرمه .

میره طلا برمی‌داره قسطی و نمیزاره بابام یه یک هزاری به ما بده . میره وسایل خونه رو نو میکنه و اجازه نمیده یه قرون از حقوق پدرم برای ما باشه.

پدرمم واسه تنها کسی که ارزش قائله مادرمه  . اون یه سر سوزن به بچه هاش محبت نمیکنه.  یبار حالمو نپرسید . یبار ازم نپرسید به چیزی احتیاج دارم یا نه. 

خودشم شاغله و یه غذارو درست نمیکنه برای ما . و حقوقشو همش خرج همین چیزا میکنه .

من و خواهرم که ۲۰ سالشه همش احتیاج به پول  داریم.  همش سر کاریم . اگه یک ماه نریم سر کار حتی نمیتونیم یه شوینده صورت بخریم واسه شستشوی صورتمون. 

حتی موقعی که مریض میشیم خودمون باید تمام هزینه های درمانمون رو بدیم . اونا حتی حالمون رو هم نمیپرسن .

میخوام نظر شما رو بدونم .

درمان میکنم عزیز دلم.

ولی خداروشکر تنت سالمه با افتخار سرتو بگیر بالا چون مستقلی و محتاج نیستی.

توقعات کم کنی از همه

و هیچ انتظاری نداشته باشی

کاملا این حست‌ تموم میشه

شما که خواهر یه رده سنی داری

باهم وقت بگذرونید سرکار برید

بیرون برید

ببین من امروز خیلی حالم بد بود تاپیک زدم چون واقعا دیگ نمی‌تونستم بریزم تو خودم

اما خب باز هم مجدد به این نتیجه رسیدم باید بی تفاوت بود و توقع رو خیلی کم کرد.

این خدا هست که تا آخر عمر پیش ماهست⁦❤️⁩

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم میگم کاش ازدواج می‌کردم .  اما شرایطش پیش نمیاد ‌. انگار قسمت نیست

دقیقا منم همین مشکلات تورو دارم البته با این تفاوت ک خرجی میدن..

دلم میخواد ازدواج کنم ولی جور نمیشه..

هعییییی چیبگم والا خدابزرگه

دقیقا منم همین مشکلات تورو دارم البته با این تفاوت ک خرجی میدن.. دلم میخواد ازدواج کنم ولی جور نمیش ...

از من یه هزاری بهم نمیدن . از بس کار سنگین کردم بدون یکروز تعطیلی خسته شدم ‌ . افسردگی گرفتم. حقوقمم کفاف نمیده . میگه خرج زندگی کمه.  انقدر مادرم برای پدرم خرج و قسط درست میکنه که بابام حتی نمیتونه یه میوه بگیره بزاره داخل یخچال