2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب نیستم

خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد رفتم وسط بیمارستان نشستم جیغ زدم گریه کردم

از ادمای بیشعور متنفرم...دلم خیلی گرفت خیلی

هی خوبم از اونموقع بقیه خندوندنم اما همش خیره میشم گریه میکنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

تب دارم 

سرم درد می‌کنه 

بدنم سسته

گلوم میسوزه 

ولی خب حال دلم خوبه خداروشکر

باید برنامه هفتگی مو بنویسم و دارو بخورم و بخوابم که فردا باید صبحی پاشم درس بخونم 

البته هم برنامه بریزم هم فیلم ببینم

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

اسی اسی یه چیزی بگم؟؟؟تو توی آرزوی من زندگی می‌کنی منم عااااشق روان شناسی ام ولی خب قرار نیست بخونمش 

فقط اینو بدون که تو توی آرزوی من زندگی می‌کنی

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨
خوب نیستم خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد رفتم وسط بیمارستان نشستم جیغ زدم گریه کردم از ادمای بیشعو ...

روانپزشک و روانشناس برو ، حجم درد وارده بهت زیاد بوده تحملش سخت بوده برات 

ما میتونیم 😍😍😍🤌🌻

اسی اسی یه چیزی بگم؟؟؟تو توی آرزوی من زندگی می‌کنی منم عااااشق روان شناسی ام ولی خب قرار نیست بخونمش ...

یک روزی آرزوم بود ، امروز زندگیش میکنم . هر جا هستی موفق باشی 

ما میتونیم 😍😍😍🤌🌻

روانپزشک و روانشناس برو ، حجم درد وارده بهت زیاد بوده تحملش سخت بوده برات 

😐

بیمارستان بودم عموی بی شرفم اومد خواست منو اونجا بزنه منم زودرنج حساااس یه دختر که تو پر قو بوده تا حالا کتک نخورده خیلی اذیت شدم گریعههه کردم جوابشو دادما بعد عمم که خیلییی دوسش دارم اومد وقتی باش حرف زدم گریه کردم طرف منو گرفت اون عمومم بش حرف زد اما تو حرف زدن حس کردم طرف من نبود فحشش میدادم میگفت نگو نمیزاشت فحش بدم حتی نزاشت به بابام بگم گفت دعوا میشه ولی من زنگ زدم گفتم بعد خیلیییی ناراحت شد اصلا کاش نمیگفتم

دلم میخواد تاپیک بزنم تعریف گنم🙁

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما