2789

چی هست برای چی 

من انجام ندادم من کلا سه تا ازمایش انجام دادم دو تا غربالگری یکیم‌بیتا 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واسه سندرم دوانه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
غربالگری اول انجام دادم گف خوبه  اینو نوشت گف ۳ هفته دیگ بده الان گوگل کردم مال ژنتیک بود  ...

فامیل هستین با همسرتون؟

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
چرا پس 😭 من دوقلو باردارم آزمایشات و غربال اول نرمال بود مهر ریسک کم برام زده سونو الان چرا اینو خو ...

خوبه دکترت کار درسته. انجام بده نترس 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
چی هست برای چی  من انجام ندادم من کلا سه تا ازمایش انجام دادم دو تا غربالگری یکیم‌بیتا

نمیدونم ظاهرا مال ناهنجاری های جنین هستش ولی منم غربالگری اولم خوب بود نمیدونم چ مشکلی داشت ک اینو برام نوشت ک انجام بدم 

نمیدونم ظاهرا مال ناهنجاری های جنین هستش ولی منم غربالگری اولم خوب بود نمیدونم چ مشکلی داشت ک اینو ب ...

اها سلفری لابد 

اشکال نداره انجام بده خوبه منم پشیمونم کاش انجام میدادم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
چون دوقلو دارم یعنی برا اطمینان بیشتر اینو خواسته؟

اره تو ماه های اول چندتا ازمایش چندگانه هست برای ناهنجاری و این داستانا، از ماه پنج شیش هفت راحتی کاریت نداره زیاد  تا دو سه ماه آخر مدام باید بری سونو 

اها سلفری لابد  اشکال نداره انجام بده خوبه منم پشیمونم کاش انجام میدادم

پس انجام بدم هزینه اش بالاس؟ 

واای عزیزم الان نی نیت بدنیا اومده انشالله ک سالمه😔 ؟

پس انجام بدم هزینه اش بالاس؟  واای عزیزم الان نی نیت بدنیا اومده انشالله ک سالمه😔 ؟

فکر کنم ۵ تومن میشه 

نه بدنیا نیومده سپردمش دست بالاسری تا خدا هست خاطرم راحت