2777
2789
عنوان

دعوا باشوهر

476 بازدید | 31 پست

خانما من باردارم دوماه ودوهفتمه خودمم یکم بدحالم بعد شوهرم درکم نمیکنه مثلا نشستم میگم پاشوواسم تیشرت بیار یا غذامیخوریم حتی به خودش زحمت نمیده یه لیوان اب بلندکنه حموم میکنه لباساشوهرکدوم یه سمت پرت میکنه هرچی میخوره میزاره همونجا وپامیشه تازه باهاش بحث کردم بنظرتون حق دارم؟

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کلااخلاقش خوبه مهربونه دوسم داره تازگیاهم بخاطرمن باخانوادش قهرکرده کلاقطع ارتباطیم کارش هم سنگینه مثلاازامروز عصرمیره سرکار تافرداعصربرمیگرده ولی این رفتارش واقعااذیتم میکنه تازه ازحموم دراومده بود حولشوانداخته بودوسط اتاق بعدگف واسم تیشرت بیار منم باهاش بحث کردم عصبی شد گف واقعا بخاطر یه تیشرت داری بحث میکنی

معلومه حق داری دقیقا سرهمین باشوهرم دوروزپیش  دعوا کردیم یه عالمه لباس و ملحفه تاشده رو گذاشته بودم جم کنم جلو چشام انداخت روتخت پرتشون کرد ک کاپشنشو از چمدون زیریش دربیاره بعدم ک گفتم باید مرتبش کنی ده بار بهم گف روانی چه برسه تویی ک بارداری همشون نفهم نیستن فقط بی سلیقگی و شلختگیشون ازمادراشونه کی تربیتشون کرده اخه مادرشوهرمن ک گندیده ست همیشه چه انتظاری از پسرشون میشه داشت خودتو ناراحت نکن همه مردای ایرانی بوگندو و شلخته و شکم پرستن درعوض تادلت بخواد بیشعورن

روز به روز با آدما غریبه تر ..بدونِ حس:)

یه سوال بزرگ دارم

شما که هنوز یاد نگرفتید زن و شوهر با هم چجوری رفتار کنید و هم رو درک کنید ، چرا دارید یه ادم دیگه رو هم بدبخت میکنید؟

وقتی سر کوچک ترین چیز انقدر ناتوانید در حل کردن موضوع چرا بچه میارید؟

معلومه حق داری دقیقا سرهمین باشوهرم دوروزپیش  دعوا کردیم یه عالمه لباس و ملحفه تاشده رو گذاشته ...

خیلی عصبیم میکنه من اصن بچه نمیخواستم به اصرار خودش باردارشدم تازه گفتمش مگه خودت بچه نمیخواستی مگه تونبودی ک میگفتی ت باردارشو ببین من چیکارمیکنم چقدربیشتربهت توجه میکنم وهواتودارم اخرش هیچی ندیدم چیکارکردی واسم بعدناراحت شد گفت چیزی نگو

اشکال نداره سخت نگیر وقتایی ک حالت بده استراحت کن بهتر ک شدی کاراتو انجام بده.ماهمه این روزا و موقعیت هارو گذروندیم بعدم الان اینطور حساسیت نشون بدی فردا بچت بدنیا بیاد بدتر سرت شلوغ میشه سعی کن خودت رو با کارا وقف بدی و کم کم انجام بدی.بعدم شوهرت بنده خدا اونم از سر کار میاد خسته اس باید شما بتونی کاراتو تقسیم کنی.

معلومه حق داری دقیقا سرهمین باشوهرم دوروزپیش  دعوا کردیم یه عالمه لباس و ملحفه تاشده رو گذاشته ...

حرف حق

منم لباسارو مرتب میکنم میچینم تو کمد، شوهرم میاد همه رو مچاله میکنه تا یه دونه برداره

دقیقااااا منشا هم از تربیت نادرستی که داشته

من که هیچ وقت نمیتونم از مادرش بگذرم . به خاطر تربیت غلط مادرش ، من کلی اذیت شدم

خیلی عصبیم میکنه من اصن بچه نمیخواستم به اصرار خودش باردارشدم تازه گفتمش مگه خودت بچه نمیخواستی مگه ...

چن وقته ازدواج کردی؟همیشه یادت باشه باطناب پوسیده اینا توچاه نرو هروقت خودت شرایط کاری روداری انجام بده ایناخرشون ازپل بگذره کارشون تمومه بی وجدانن قشنگ

کلااخلاقش خوبه مهربونه دوسم داره تازگیاهم بخاطرمن باخانوادش قهرکرده کلاقطع ارتباطیم کارش هم سنگینه م ...

چون بارداری هورمونیه یه کم ب خودت مسلط باش باهاش کل کل نکن ادم حسابشون نکنی بردی کلا بعضی وقتا درمقابل نفهما باید ادای کرو لال هارو دراورد