دکتر گفته جراحی کنید اگه کاریتون نداره ولش کنید خواهرم عمل کرد بعد پشیمون شد چون هی مجدد عود میکرد و در اخر هم مجبور شد سینش رو کامل برداره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من خودمم دارم و دکتر بهم گفته کاری باهاشون نداشته باش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ابجی اصلا هیچ دردی ندارم ولی از این ک بزرگ شده حس خیلی بدی دارم اندازه گردو هست سفت
من دارم میدونم چی میگی ولی به نظرم سری که درد نپکنه رو دستمال نبند
وای چقدر بد اخه مال من اندازه یه گردو حس بد دارم ینی برش ندارم؟
با چند تا دکتر مشورت کنید