2777
2789
عنوان

دونگ کافه؟

441 بازدید | 17 پست

بچه ها من و دوست پسرم جفتمون ۱۹ ساله هستیم حدود ۹ ۱۰ ماهه با همیم 

تا حالا کافه اینا هر جا رفتیم اصلا نزاشتم مال منو حساب کنه هر کی مال خودشو کارت کشیده 

اگرم ی موقع اون نال منو پرداخت کرده سریع بعدش کارت ب کارت کردم 

اوایل رابطه داشتیم راجب همین چیزا حرف میزدیم و از دوست دختر قبلیش گفت که ی تعارف هم نزده و کل هزینشو تو قرار اول این داده😂 ولی ب من گفت تو جون بخوای هم میدم و این داستانا خدایی هر وقت رفتیم جایی خواسته حساب کنه خودم نزاشتم بعضی وقتا ب زور حساب کرده ک سریع کارت ب کارت کردم 

خودم واقعا اینجوری راحت ترم ن اینکه از سر اجبار اینکارو بکنم 

نظر شما چیه؟ همین امروز بیرون بودیم خواست حساب کنه من ب حسابداره گفتم ی پیتزا رو از این کارت بکشین لطفا کارتمو دادم 

حس کردم یکم ناراحت شد ولی نمیدونم واقعا 

اخه اوایل رابطه ک حرف میزدیم راجب دوست دختر قبلیش فهمیدم از یو استفاده بدش میاد 

و من خودمم آدمیم ک واقعا دوست ندارم کسی حساب کنه چیزامو مگر اینکه انقدری اوکی بشیم ک وار ب نامزدی و ... برسه اون وقت اوکیه ، حتی با دوستمم برم بیرون سریع کارت ب کارت میکنم فقط دوست پسرم نیست 

نظر شما راجب این موضوع چیه؟ 

وزن 

توزنان زیرک کتابش گفته اگ براناهار میرین اون حساب کنه و اگ براشام تو همچی باید تو رابطه دوطرفه باشه و مشترک بای

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توزنان زیرک کتابش گفته اگ براناهار میرین اون حساب کنه و اگ براشام تو همچی باید تو رابطه دوطرفه باشه ...

کتاب زنان زیرک زیاد تعریفشو شنیدم 

ی توضیح ریز میدی راجبش چیه خیلی علاقه دارم بخونمش

آره دقیقا نظر منم همینه که مساوی باشه خرج و مخارج یجوریه ک اون بخواد کل هزینه منو بده 

وزن 

کار خوبی کردی بنظرم میشه یه بارم تو حسابی کنی یه بارم اون یا وقتی اون کادو میخره توهم متقابل بخری این خیلی خوبه اون که وظیفه نداره خرجتو بده ولی من خودم تعارف میزنم برای حساب کردن کافه رستوران ولی حساب میزارم خودش حساب کنه اینجوری حس میکنم حس بهتری پیدا میکنن هر چند من خودم خیلی جبران میکنم با هدیه و جشن تولد و…

کتاب زنان زیرک زیاد تعریفشو شنیدم  ی توضیح ریز میدی راجبش چیه خیلی علاقه دارم بخونمش آره دقیق ...

کلش خلاصه میشه ک خیلی ب خودتون توجه کنید تا طرف مقابلتون اعتماد بنفس داشته باش خودتو به یه شام لاکچری دعوت کن و...... 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
دیگه چی گفته مخصوص اول رابطه؟  تازه‌ دوست شدیم

الان برات میعکسم

مرسی ازت  خیلی خوب بود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قدیما پی دی اف داشتم یهو پاک شد  باید برم دانلود کنم ...

کامل خودتو برای طرفت رو نکن بزار مبهم بمونی بیشترشنونده باش همراهیش کن تو حرف ولی نه اونقد ک غرغرو و پرحرف باشی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز