2777
2789
عنوان

بیاین در مورد پت هامون حرف بزنیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
منم پت دارم چون خاصه نمی‌تونم بگم شناسایی میشم همه جون و زندگیمه این بچه الهی تنش هزار سال سلامت باش ...

هعی درک میکنم بعد یه مدت میشن بهترین دوست آدم.. 

ماری حشره ای چیزی داری؟ 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیوون خونگی من😌😂

😂😂😂

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
هعی درک میکنم بعد یه مدت میشن بهترین دوست آدم..  ماری حشره ای چیزی داری؟

حشره🤣نه ولی کمتر کسی داره واقعا همه چیزمه الان خونه نیستم همش دلشوره دارم خوب باشه همه چی اوکی باسه میررررررررسم اول میریم پیش هم اروم شم ولی اون متاسفانه اصلا من و دوست نداره و انرژی خوبی از من نمیگیره اصلا رابطه خوبی باهم نداره😔

حشره🤣نه ولی کمتر کسی داره واقعا همه چیزمه الان خونه نیستم همش دلشوره دارم خوب باشه همه چی اوکی باسه ...

شوهرت که نیست؟  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
ااااخ خدا گربه جیگره ملوس چه جذبه ام داره🥹😍

خيللي ولي انقدر مهربون و ترسوئه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حشره🤣نه ولی کمتر کسی داره واقعا همه چیزمه الان خونه نیستم همش دلشوره دارم خوب باشه همه چی اوکی باسه ...

هعی... 

نه منظورم از حشره مثلا رتیل اینا بود 

یکی از فامیلامون آفتاب پرست دارن اونم خیلی عجیبه 😂

🤣🤣🤣🤣وااااااااااااااااااای  نه اون قلب منه شوهرم 😍♥️

خدا حفظتون کنه

مار نگه میداری؟ بگو خزنده‌ست یا نه خودم یه حدسی میزنم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
نه نمیخزه خواهر 

پرواز میکنه؟  

الان چی شد؟ فروختی؟ 

بلع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

2790
2778
2791
2779
2792