2789
عنوان

نفخ شکم

455 بازدید | 9 پست

دوستان نفخی که شما سر کلاس یا توی یه جمعی میشینی صدا میده واصلا نمیتونی اونجا وایسی واقعا باید باهاش چکارکرد؟ چطور ازبین برد همچین وضعیتیو لطفاااا بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بخوام برم جایی قبلش بابونه یا اویش یا گل گاوزبان دم میکنم میخورم وگرنه مدام تو دسشویی ام

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اگه دائمی باشه چی؟

من هرررر شب دارم شربت نعنا میخورم😭

@بوووووووق۱بیییب  

@7272  

@tot_فرنگی  

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
اگه دائمی باشه چی؟ من هرررر شب دارم شربت نعنا میخورم😭 @بوووووووق۱بیییب     @7272 & ...

منم مدام دارم ولی از این قرص  میخورم  خوب میشم  اینجوری اگه دو سه روز نخورم  بچم بشدت  اذیت میشه نفخ میکنه نمیخوابه  کل روز و شب و 

بببین حبوبات سعی کن همیشه  خیس کنی  

😁😂
منم مدام دارم ولی از این قرص  میخورم  خوب میشم  اینجوری اگه دو سه روز نخورم  بچم ...

حبوبات همیشه خیسونده میشه 

ولی بخاطر کنکورم ابدا تحرک نداره تو بگو ۵دقیقه پیاده روی....

ممکنه مال همین باشه؟

حتی چیزایی که نفخ دارن هم نمیخورم ولی فایده نداره🥺

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱