2777
2789
عنوان

تخمدانم

200 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

من ۷ ماهه ازدواج کردم 

امروز رفتم دکتر زنان

سونوی رحم دادم و پاپ اسمیر

بهم گفت تخمدانت کوچیکه

زودتر اقدام ب بارداری کن

بهم داروی ویتامین ای و دی هم داده

نگران شدم

کسی بوده تخمدانش مث من باشه؟؟؟

مال من بزرگ شده و کیستهای ریز داره، یعنی پلی کیستیک دارم، ولی با اصلاح تغذیه وضعیتم بهتر میشه، شما هم امتحان کن

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دگ قسمت بوده😄

اگه دکترت گفته سریعتر اقدام کن، پس به حرفش گوش بده. با گذشت زمان ممکنه سخت تر بشه

حالا من از کوچیکی تخمدان اطلاع ندارم. اما اگه ان شاالله باردار شدی، حتما پرس و جو کن و نظر چندتا دکتر بپرس ببین خطر زایمان زودرس نداشته باشی یوقت. اگه تشخیص دادن سرکلاژ و استراحت مطلق کن

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔
میگم بنی با توجه ب حرفهای دکتر اقدام کنم سریع؟؟

اگه مایل هستی و شرایطشو داری اقدام کن، ولی خیلیا با ذخیره کم تخمدان یا مشکلات دیگه باردار شدن 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
اگه دکترت گفته سریعتر اقدام کن، پس به حرفش گوش بده. با گذشت زمان ممکنه سخت تر بشه حالا من از کوچیکی ...

مرسی عزیزم

اخه همش فکرم اینه ک با این وضعیت اقتصادی و مستاجری چجوری بچه بیارم☹️وگرنه دوست دارم

مرسی عزیزم اخه همش فکرم اینه ک با این وضعیت اقتصادی و مستاجری چجوری بچه بیارم☹️وگرنه دوست دارم

ترست قابل درکه. ولی خب به اینم فکر کن ۵ سال دیگه قصد بارداری داری ولی خداینکرده مشکل دار شدی. میدونی چقد هزینه های ناباروری سرسام اوره؟؟بیمه هم تقبل نمیکنه اکثرشو.

من خودم و شوهرم مشکل داشتیم. هرماه دکتر میرفتیم. بخدا ماهی ۳_۴ تومن هزینمون میشد میانگین. باز خداروشکر با دارو نتیجه گرفتیم. و باید میرفتم آی وی اف. که اونم ۴۰ _۵۰ میلیون هزینشه

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔
ترست قابل درکه. ولی خب به اینم فکر کن ۵ سال دیگه قصد بارداری داری ولی خداینکرده مشکل دار شدی. میدونی ...

اره خب اینم هست

بهش فکر نکرده بودم

چی بگم والا

خدا همه رو کمک کنه

مارم کمک کنه

عزیزم به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن. برای این کار اگه آزمایش و همه چی داری، یه نوبت مشاوره آنلاین بگیر برای یه دکتر دیگه هم عکسات رو بفرت. من تعریف دکتر مقتدری و دکتر مهدوی رو زیاد شنیدم و می دونم که نوبت دهیشون تو سامانه ماوراطب فعاله و میشه باهاشون آنلاین در ارتباط بود.