2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص باید با تجویز پزشک باش کاربر گرامی عناب بخرید و تو چای مصرف کنید ب شدت خون ساز هستن

من ازمایش دادم دکترخون برام قرصی ننوش جزجینکوتیدی ک برااعصابه خون ب مغزنمیرسه واس اون خودم ازداروخونه قرص آیزن پلاس گرفتم دوروزه میخورم خیلی دکتراروگشتم امانمیدونم چ دکتری برم هیچی نمیدونن دکترام بم قرص اعصاب دادمیگ خوب نشدی بروروانپزشک براسرگیجع وتپش قلبم

من ازمایش دادم دکترخون برام قرصی ننوش جزجینکوتیدی ک برااعصابه خون ب مغزنمیرسه واس اون خودم ازداروخون ...

من مادرم فیبروم دارن خونریزی شدید تو دوره پریودی

کم خونی گرفت شدید 

برای جراحی گفتن کم خون باش عمل نمیکنن یسری داروی قوی برای دوره ی ماهه نوشت و مادرم استفادع کرد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خوبن الان

اره بهترن اما خب مادرمو جراحی نکردن گفتن فیبرومش تو وضعیت خوبیه اما مادرم خونریزی شدیدشو دار

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

علائم زیاد داره بیحالی خستگی خلق تند کاهش وزن ولی باید آزمایش بدی تا بفهمی  من خودم تازه ازمای ...

من الان ازروازمایش چجوربدونم چنده ازمایشموبفرستم میتونین بفهمین