2777
2789
عنوان

دانشگاه

235 بازدید | 15 پست

دانشگاه دولتی یه چیزی که دوسش ندارم قبول شدم ثبت نام کردم ولی فعلا به دلایلی نمیرم دانشگاه 

چجوری میشه انصراف داد بعد چجوری یه رشته ای که دوست دارمو میتونم پیام نور ثبت نام کنم میشه کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دانشگاه حضوری انصراف بده قسمت اموزشم نامه انصرافم بگیر

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
اگه از دولتی انصراف بدی باید یه هزینه ای بدی پیام نورم با کنکور داشت بدون کنکورم داره 

هزینه ای نداره وقتی هیچ استفاده ای نکرده درسیم پاس نکرده من انصراف دادم چیزی ندادم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
باید خسارت بدی معمولا شهریه کامل رو میگیرن

دانشگاه دولتی شهریه نداره انچنان اصن 

ولی از من چیزی نگرفتن 

اینم چیزی نخونده اونجا که بخواد پول بده

دانشگاه دولتی شهریه نداره انچنان اصن  ولی از من چیزی نگرفتن  اینم چیزی نخونده اونجا که ب ...

یه سواال میتونم فعلا انصراف ندم بعد بهمن انصراف بدم بعد دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم؟

یه سواال میتونم فعلا انصراف ندم بعد بهمن انصراف بدم بعد دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم؟

من از پیام نور خبر ندارم ولی بخوای کنکور بدی باید قبل از ۲۵ اسفند انصراف بدی