2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تهوع این ترکیب عالیه ولی نمیدونم برای بارداری هل خوب باشه یاضرر داشته باشه بپرسیدحتما

اگر ضررنداشت گوشت چرخ کرده رو. باچندعددهل بکوبید نمک وادویه بزنید تو ماهی تابه حالت شامی کباب کنید بخورید اشوب دل رو میخوابون

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من از اولش-تا پایان ۹ ماه خوردم اگر نمیخوردم واقعا ممکن بود یا بمیرم یا کیسه آبم از-فشار پاره بشه&nb ...

عزیزم میشه بگی رو بچت هیچ عوارضی نداشت؟مثل کولیک و رفلاکسو چون منم تو ۵ ماهم هنوز میخورم چون هنوز بالا میارم احتمال میدم تا ۹ ماه اینجوری باشم

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤
عزیزم میشه بگی رو بچت هیچ عوارضی نداشت؟مثل کولیک و رفلاکسو چون منم تو ۵ ماهم هنوز میخورم چون هنوز با ...

من سر بچه اولم تا ۶ ماه قطع شد ممکنه شماهم قطع بشه 

در مورد رفلاکس که تو خانواده شوهرم ژنتیکی هست و همه بچع ها داشتن

و نمیدونم از عوارض بوده یا نه 

کولیک هم نداشت ولی-خیلی گریه میکرد همش بغلم بود تا گذشت 

خدایا شکرت 
استاتر من متخصصم بهم دقیقا قرص دمیترون داد گفت روزی یکبار هر وقت احساس شدید تهوع داشتی بخور  خی ...

الان بهش زنگ زدم میگه هر ۸ ساعت بخور یکی نمیدونم دلم شور میرنه ضرر نداره یعنی؟

الان بهش زنگ زدم میگه هر ۸ ساعت بخور یکی نمیدونم دلم شور میرنه ضرر نداره یعنی؟

نهههه بابا چ ضرری من ۴ ماه هر روز امپولشو میزدم انقد شدید بودم

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤