2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر به کسی برنخوره من پدر مادر خودمم بدون اطلاع نمیان خودمم بدون اطلاع جایی نمیرم.هر چی بگی خونه بچشه ربط نداره.شاید کسی تو شرایط هست که دوست نداره کسی بدونه.البته اینا جز اصول اولیه اداب معاشرته که ما دوست نداریم‌بفهمیم

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

راستش بخوای من خودمم خیلی بدم میاد حتی پدر مادرمم بدون خبر بیان 😁 ولی دیگه رو خودم کار کردم که قبول کنم یا ناراحت نشم 

دیگه غریبه نیستن پدر مادرن 

ولی اینکه راه دور باشن یه شهر دیگه بیان خبر ندن بیان اره گلایه میکنم 

راستش از هیچ مهمونی که بدون هماهنگی بیاد خوشم نمیاد دیگه فرق نداره کی باشه ولی اگر هم بیان به بهترین نحو پذیرایی میکنم اینم میگم خوشم نمیاد چون ممکنه آمادگی نداشته باشم یا چیزی برای پذیرایی نباشه وگرنه مهمون که خوبه

خونه بچشونه هاااا

الله اکبر....

اینهمه بچه بزرگ کنی بعد دغدغه زنشون این باشه که بی خبر نیان...

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره

کلا مهمون سر زده دوست ندارم حالا میخواد هر کسی باشه 

ولی اگه بیان

میوه نداشته باشیم یا مثلا چیزی نباشه میگم ببخشید اگه زودتر گفته بودید میرفتم می‌خریدم کلا با کسی  که سر زده میاد رودربایستی ندارم ... چون مقصر خودشه که یهو اومده 

ولی بد رفتاری اصلا نمیکنم.