2777
2789
عنوان

چرا اولین غذای کمکی بچه... 🤔🤔

973 بازدید | 81 پست

سلام چرا تو کارت واکسن بچه غذا کمکی نوشته برای اولین بار با شیر و شکر و آرد برنج؟؟ولی تو اینترنت و برنامه های کودک دیدم که میگن تا یکسالگی شیر و شکر و نمک ممنوعه فقط با آب و آرد برنج بهش بدین ؟؟بللاخره با کدوم پیش برم ؟؟

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اين حرفا زيادم مهم نيست

شير ممكنه بچه حساسيت بده مثل بچه من

من با شير خشك درست ميكردم فرني رو

حساسيت نداشته باشه بده

سوپ مرغ و فرني و پوره سيب زميني جزو اولين غذاهاي كودك هست

اینترنت خیلی چیزا میگه.بدون‌منبع .ولی نمک و شکر هر چی کم مصرف بشه بهتره.یه کوچولو برا مزه استفاده کن‌.یا برا شیرین‌کردن ببین اگر شیره انگوور مجازه براش استفاده کن.بعد یکسالگی عسل 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

من که هم شکر میدادم هم نمک غذاهاش انقدر خوشمزه بود دور و بریا همیشه میکفتن بیشتر درست کن مام بخوریم ...

از چند ماهگی

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
شکر ندیاااااا من متخصص پسرم گفت ی تیکه نبات بنداز اصلا شکر نده پسر من داره ۶ ماهش میشه فردا میخوام ح ...

نبات هم از شکر بدست میاد .هیچ‌فرقی نداره مضراتش

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

تو فرنی یکم نبات بنداز هم سردی آرد برنج میگیره هم شیرین یکم میکنه تا بچه بخوره تو اینترنت نوشته بیش از حد بدی آره ولی اندازه 1 نخود نبات کاری نمیشه بچه من از همون اول شیر گاو و نبات فرنی درست میکردم

ی وقت از رو کارت واکسنش نری 

افتضاحن اینا افتضاح

همه دنیا شکر و‌نمک قدغن کردن برای بچه 

از روی همین برو ب هیچکس هم نگو ی ابلهایی این وسط میان میگن نه نبات بریز اگ نمیخای شکر بریزی بچه سردی نکنه 😂😂😂

احمقا نمیدونن نبات همون شکره 

تو اولین کمکی بچه رو پوره هویج. سیب .سیب زمینی و اینجور چیزارو بده نه اونی ک اینا میگن ک صد سال از علم پزشکی عقبن