2777
2789

با آزمایش مشخص نمیشه که آزمایش فقط باردار بودن و تایید می کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزدلم .مرسی که راهنمایی کردی ...

هروقت رفتی سونو اگه دوقلوبود خبرم کن🥰🥰🥰

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عزیزم همینجا خبر میدم . دعا کن برای سلامتی

انشاالله سالم میادبغلت

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

هروقت رفتی سونو اگه دوقلوبود خبرم کن🥰🥰🥰

عزیزم دیروز رفتم سونو.بهم گفت احتمالا حاملگی مولار هست

چون تو ساک حامگی هیچی ندید.باز واسم نوشت که شنبه برم ازمایش بتا بدم.الان ۶هفته و ۳ روزمه

عزیزم دیروز رفتم سونو.بهم گفت احتمالا حاملگی مولار هست چون تو ساک حامگی هیچی ندید.باز واسم نوشت که ...

منم اینطوری بودم مال من پوچ بود مال شما ایشالا درست باشه همه چی

منم اینطوری بودم مال من پوچ بود مال شما ایشالا درست باشه همه چی

اره عزیزم به منم همینو گفت البته باید شنبه ازمایش بتا رو بدم

من تجربه اولم هم سقط بود

هرچی خواست خدا باشه.

ایشالله توام به حاجت قلبیت برسی

سلام عزیزم خوبی میشه بگی چی شد؟ منم بتام بالاست نگرانم 

عزیزم پزشکم به من گفت احتمالا حاملگی مولاره یعنی پوچه . چندهفته بعد بهم نوبت داد دوباره برم سونو . رفتم دوباره و خداروشکر صدای قلبشو شنید

عزیزم پزشکم به من گفت احتمالا حاملگی مولاره یعنی پوچه . چندهفته بعد بهم نوبت داد دوباره برم سونو . ر ...

چند هفته قلبش تشکیل شد البته من آزمایش اولم دوروز بعد از تاخیر 2400 بود بعدش 6 روز بعدش شد 12هزار که فکر کنم نرمال رفته بالا سنوگرافی هم رفته 5 هفته و 3 روزم بود اما ساک خالیه نگرانم که پوچ باشه منم یه سقط قبلا داشتم بچه اولم هست خیلی دل نگرانم

عزیزم پزشکم به من گفت احتمالا حاملگی مولاره یعنی پوچه . چندهفته بعد بهم نوبت داد دوباره برم سونو . ر ...

ببخشید شما عدد بتاتون و هفته عقب انداختنتون چندبود که ب مولار مشکوک شدی؟منم بتام خییییلی بالا اومده دارم سکته میکنم