2777
2789

خونم سوسک ریز اومده همه وسایلم ریختم در 

خمیر سوسک زدم فایده نداشت زیر کابینت میاد .

اسپری کامن بزنم برای بچم ضرر نداره؟ یکساله 

بعد اینکه بعدش که کامن زدم بشورم همه جارو ؟ یا فقط دستمال بکشم سم تمیز میشع؟

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو   گروه نارنجی وزن اولیه ۷۹ وزن هدف ۷۰ 🧡🧡 تاریخ شروع۳/۳۰ من مطمئنم که میتونم تا مهر به وزن ۷۰کیلو برسم🤩 بهترین روزه اون روزه برام 

اسپری کامن عالی داخل کابینت ها رو سرکه سفید اسپری کن فرار میکنن

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

اسپره کامن بهترین سم برای سوسک هست مخصوصا سوسکای ریز حتی مارمولک رو هم ازبین میبره  ولی زدید تا چند وقت نشورید اون قسمتی که سم زدید این‌جور که شنیدم تا مدتی اثرش باقی میمونه اگر بهش اب نرسه فکر کنم رو راهنمای استفاده رویِ خود اسپره نوشته باشه بوی سم یکی دو روزی باقی میمونه ولی بعد اون هیچ بویی نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپره کامن بهترین سم برای سوسک هست مخصوصا سوسکای ریز حتی مارمولک رو هم ازبین میبره  ولی زدید تا ...

خب خواهر چطوری ظرفامو بزارم داخل کابینت کثیف نمیشن.؟

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو   گروه نارنجی وزن اولیه ۷۹ وزن هدف ۷۰ 🧡🧡 تاریخ شروع۳/۳۰ من مطمئنم که میتونم تا مهر به وزن ۷۰کیلو برسم🤩 بهترین روزه اون روزه برام 
خب خواهر چطوری ظرفامو بزارم داخل کابینت کثیف نمیشن.؟

اول تو کابیت ها رو اسپره نکنید زیر کابینتها اطراف وگوشه های اشپزخونه رو اسپره کنید تو چاه اشپزخونه یکم سم بریزید  چند روز تحمل کنید احتمال داره که با همین روش از بین برن اگر دید بازم هستن داخل کابینتها رو هم سم پاشی کنید وبعد از اینکه دیگه سوسکی ندید کابینتها وظرفهای داخلش رو بشورید با توجه به تجربه ی خودم با همون روش اول از بین میرن